Ana SayfaDizilerBurak Deniz Süpriz Bir Diziyle Ekranlara Gelecek!

İlgili Postlar

Burak Deniz Süpriz Bir Diziyle Ekranlara Gelecek!

Fox Tv ekranlarında iki sezondur büyük bir beğeni ile izlenen Bizim Hikaye dizisinin baş rol oyuncularından Burak Deniz dizi final yaptıktan sonra, hayranları onu yeniden hangi dizide görebileceklerini merak ettiler. 28 yaşındaki başarılı oyuncu 21 günlük askerlik görevini yerine getirdikten sonra yeni bir projeyle ile hayranlarının karşısına çıkacak. Burak Deniz süpriz bir diziyle ekranlara gelecek. Detaylar haberimizde..

Burak Deniz kimdir?

Burak Deniz Süpriz Bir Diziyle Ekranlara Gelecek!

Bizim Hikaye dizisi final yapmasının ardından, dizinin başrol oyuncusu Burak Deniz yeni sezonda süpriz bir diziyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncunun yeni sezonda yer alacağı dizi ve rolü belli oldu. Mendayatava’nın haberine göre Burak Deniz Show Tv ekranlarında ‘ Patron’ isimli dizide başrol oynayacak. Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği, Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yapacağı dizi Show Tv ekranlarında gelecek.

BURAK DENİZ FATİH KARAKTERİNE CAN VERECEK!

Geçtiğimiz haftalarda Bizim Hikaye dizisi final yaptıktan sonra, saçını sakalını kesip sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu Burak Deniz, 21 gün süreceği askerlik görevini yerine getirip geleceğini ve setlere geri döneceğini duyurdu. Tekirdağ’da askerlik yapacağı öğrenilen oyuncunun bedelli olarak vatani görevini yerine getireceği öğrenildi. Burak Deniz’in başrol oynayacağı Patron dizisinde ise Fatih isimli bir karakteri canlandıracak.

Deniz’in oynayacağı iddiali yeni dizisi Patron Show Tv ekranlarında önümüzdeki sezon ekranlara gelecek.

 

Nesrin Cavadzade Burak Deniz’le değil, Alihan ile sevgili!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler