Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade Burak Deniz'le değil, Alihan ile sevgili!

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade Burak Deniz’le değil, Alihan ile sevgili!

Nesrin Cavadzade Burak Deniz’le değil, Alihan ile sevgili! Burak Deniz ve Nesrin Cavadzade’nin aşk yaşadığı haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmışken, Nesrin Cavadzade’nin, Burak Deniz ile değil, Alihan ile sevgilisi olduğu iddiası ortaya atıldı. Nesrin Cavadzade Burak Deniz ile mi, yoksa Alihan ile mi aşk yaşıyor? Nesrin Cavadzade’nin sevgilisi kim? Detaylar haberimizde…

Nesrin Cavadzade’nin menajerinden La Casa De Papel açıklaması! Diziye katılacak mı?

Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz sevgili mi?

Bizim Hikaye isimli sevilen dizinin iki oyuncusu Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz’in aşk yaşamaya başladığı haberleri, sabah saatlerinde magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan ve üç yıldır aşk yaşadığı Büşra Develi’den geçtiğimiz ay ayrılan yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in, aynı dizide rol aldığı güzel oyuncu Nesrin Cavadzade ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade La Casa De Papel için aşkını gizliyor iddiası

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’nin, rol arkadaşı Burak Deniz ile yaşadığı aşkı gözlerden uzak tutmaya çalıştığı, hatta en yakınlarına bile söylemediği iddia edilmiş, bunun nedeninin de dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel’de rol alması için yaptığı ön görüşmelere gölge düşürmesinden korktuğu olduğu iddia edilmişti.

Burak Deniz kimdir?

Nesrin Cavadzade’nin sevgilisi Burak Deniz değil! O sevgilisiyle Akdeniz turunda

Nesrin Cavadzade ve Burak Deniz hakkındaki aşk iddiaları ayyuka çıkmışken, Habertürk’ten Mehmet Çalışkan, özel haberinde Nesrin Cavadzade’nin Burak Deniz ile değil, Alihan isimli sevgilisi ile aşk yaşadığını, bu ilişkinin iki ay öncesinden bu yana devam ettiğini iddia etti. Hatta, Nesrin Cavadzade’nin Burak Deniz ile aşk iddialarının gündeme gelmesinden bir gece önce Alihan isimli sevgilisi ile birlikte Akdeniz Turu’na çıkığını,  Yunanistan, İtalya ve Fransa’nın güney sahillerinde tatil yapacağını iddia etti. Nesrin Cavadzade’nin, iki ay önce Alihan isimli sevgilisi ile bu görüntüleri ortaya çıkmıştı:

Nesrin Cavadzade ile aynı dizide rol alan Burak Deniz, geçtiğimiz ay üç yıldır aşk yaşadığı kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Büşra Develi ile olan ilişkisini noktalamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler