Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli ve Sinem Gedik'in çocuğuna kayyum atandı! 'Kayyum'un görevi ne?

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in çocuğuna kayyum atandı! ‘Kayyum’un görevi ne?

Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in çocuğuna kayyum atandı! Kayyumun görevi ne? Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ve eski eşi Sinem Gedik’in çocukları olan Arın’a mahkeme tarafından kayyum atandı. Kayyum’un görevi ne olacak? Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in çocuğuna neden kayyum atandı? Detaylar haberimizde…

Ünlü gazeteci Mustafa Ceceli’nin eşcinsel ilişki yaşadığını iddia etti!

Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in velayet davasında çocukları Arın’a kayyum atandı

Geçtiğimiz haftadan bu yana magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in yedi yaşındaki ortak oğulları Arın’ın velayet davası sürerken, Aile mahkemesi, yedi yaşındaki Arın ile pedagog eşliğinde görüşülmesini, iddia edilen ilişkiden etkilenip etkilenmediğinin araştırılmasını talep etti. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in velayet davasının görüldüğü İstanbul 9. Aile Mahkemesi, boşanan çiftin oğulları Arın’ın menfaatinin korunması adına Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurdu ve çocuğa kayyum atanması talebinde bulundu. Mahkemeye rapor halinde sunulacak sonuç için sosyal hizmet görevlileri Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik ile de görüşme yapacak. Görevliler, mahkemenin çocuk için en doğru kararı vermesine yardımcı olmak için araştırma yapacak.

Mustafa Ceceli Kimdir?

Kayyum nedir? Kayyum’un görevi nedir? Kayyum ne iş yapar?

Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in velayet davasında birer taraf olduğu gibi, 18 yaşından küçük çocuğun haklarının korunması amacıyla mahkeme, bir kişiyi çocuğa kayyum olarak atayabilir. Kayyum olarak atanan kişi, anne ve babanın onayladığı bir kişi ya da taraflar arasında anlaşmazlık varsa mahkemenin atayacağı tarafsız bir kişi olabilir. Kayyum; mahkeme sonuçlanana kadar çocuğu yasal olarak temsil etmekle görevlendirilen kişidir.

Sinem Gedik Kimdir?

Şarkıcı Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik arasındaki anlaşmazlık hız kesmeden devam ederken, velayet davasında süreç hızla ilerliyor. Arın’ın velayeti kime verilecek?

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’nin, oğlu Arın’ın velayetini anne Sinem Gedik’ten almak istediği için açtığı velayet davasının dosyasına, Sinem Gedik ve ünlü şarkıcı İntizar’ın birlikte çekilmiş görüntülerini verdiği, bu görüntüleri de basına sızdırdığı iddia edilmişti. Mustafa Ceceli, görüntüleri basına sızdırdığı iddiası ile ünlüler dünyasının eleştirisine maruz kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler