Ana SayfaÜnlülerHakan Altun İstanbul'u terk etti! Bundan sonra nerede yaşayacak?

İlgili Postlar

Hakan Altun İstanbul’u terk etti! Bundan sonra nerede yaşayacak?

Hakan Altun İstanbul’u terk etti! Bundan sonra nerede yaşayacak? İzlediği bir filmde etkilenen Hakan Altun, İstanbul’u terk etmeye karar verdi. Hakan Altun, İstanbul’dan taşındı. Hakan Altun nereye yerleşti? Hakan Altun bundan sonra nerede yaşayacak? Hakan Altun’un taşınmasına neden olan film hangi film? Detaylar haberimizde…

Hakan Altun Neden Evlenmediğini İtiraf Etti

Hakan Altun hangi filmden etkilenerek İstanbul’u terk etti?

Müzik dünyasının güçlü seslerinden biri olan ünlü şarkıcı Hakan Altun, İstanbul’u terk etti. Hakan Altun, Mandıra Filozofu filmini izlediğinde o kadar çok etkilendi ki, bu etki onu İstanbul’u terk etmeye, yeni bir hayat kurmaya sevk etti.

Hakan Altun kimdir?

Hakan Altun bundan sonra nerede yaşayacak?

Mandıra Filozofu filmini izledikten sonra İstanbul’u terk etmeye karar veren Hakan Altun, filmin çekildiği Bodrum’a yerleşti. Hakan Altun, bu kararını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Hakan Altun, Mandıra Filozofu filmi ile ilgili tabelanın yanında verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşarak yeni kararını anlattı.

İşte Hakan Altun’dan Bodrum paylaşımı

Yaşamak için hayallerini kurduğum Bodrum’a yerleştiğim için Yaradana şükreder, bu kararımda bana ışık tutan Mandıra Filozofu’u filminin başrolünden setteki çaycısına kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Bu muhteşem filmin büyük kahramanı Nevzat’la tanıştığım için çok mutluyum.

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, İstanbul’u terk etti. Altun, bundan sonra Bodrum’a yerleşti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler