Ana SayfaDedikoduHakan Altun Neden Evlenmediğini İtiraf Etti

İlgili Postlar

Hakan Altun Neden Evlenmediğini İtiraf Etti

Hakan Altun Neden Evlenmediğini İtiraf Etti

Hülya Avşar’ın programına konuk olan Hakan Altun, evlilik konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Neden evlenmediğini anlatan Altun, eski sevgililerinden dert yandı. Detaylar haberimizde…

“Çocuğum Olmasını Çok İsterdim…”

Hakan Altun, beyin ameliyatı olduktan sonra hayatındaki değişimleri tüm içtenliğiyle Hülya Avşar’a anlattı. Aldığı kararlar nedeniyle üzülmediğini belirten Altun evlenmemesi hakkında “Sevgililerim önce gece hayatımı onaylıyor, bir ay geçmeden “Ne zaman yatacaksın diye soruyor. Ayrıldığım kız arkadaşlarımın aileleriyle hala görüşürüm. Bir ara evlenmeyi çok istedim. Çocuğumun olmasını çok isterdim.” diye dert yandı.

Hakan Altun, katıldığı programda çocuk sevgisinden de bahsetti. Altun, Çocuk sevgisini ise “yeğenlerimi bile kucağımda çok salladım” diyerek anlattı.Hülya Avşar, ünlü şarkıcının fiziki özelliklerini anlatırken Hakan Altun’u güldürdü. Hakan Altun’un çok özel açıklamaları ve evlilik konusunda ki itirafları ile ekrana gelecek olan Bir Hülya Avşar Sohbeti izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hakan Altun’un hayranları çok heyecanlı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler