Ana SayfaDedikoduŞahin Irmak'tan Eser Yenenler’in Ev Partileri Yorumu

İlgili Postlar

Şahin Irmak’tan Eser Yenenler’in Ev Partileri Yorumu

Şahin Irmak’tan Eser Yenenler’in Ev Partileri Yorumu

Düğün Salonu filmi ile sevenlerinin karşısında olan Şahin Irmak, katıldığı bir televizyon programında çok özel açıklamalarda bulundu. Eser Yenenler’in ev partisi hakkında yorum yapan Şahin Irmak,” ‘Alt kata pavyon açtı’ falan bile dediler” açıklamalarında bulundu.

“Gittiğim Mekanın Mutlaka Cirosunu Hesaplarım”

Emre Saygı, programın yeni bölümü “Doğru-Yanlış”ta Şahin Irmak’a üzerinde “doğru” ve “yanlış” yazan iki kart verdi, okuduğu cümleler karşısında kendisi için uygun olanı göstermesini istedi. Irmak, “Gittiğim her mekanın cirosunu hesaplayıp tahminde bulunurum”, “Samimi olduğum birinin üstüne araba sürüp korna çalmışlığım olmuştur” ve “Hesap öderken hep yıpranmış parayı veririm” cümlelerine “doğru”, “Burnumu sildikten sonra mendili açıp marifetime bakmışlığım olmuştur” ve “Bıyıklarım için özel bakım ürünleri kullanıyorum” cümlelerine de “yanlış” kartını gösterdi.

“Babam Arkamdan Tuğla Fırlattı”

Şahin Irmak ailesinde çocukluk anılarıyla da çok özel şeyler anlattı. Kendisine sorulan, “Merdane mi, anne terliği mi?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Anne terliği. Nereden attığı hiç fark etmez, bir şekilde buluyor seni. Ben de yedim tabii ki, yemez olur muyum. Babamın arkamdan tuğla fırlattığını bilirim ben ya. Birazcık öyle bir çocuktum. Hiç dayak yemedim, daha bir kere tokat atmışlıkları yok ama tuğla attılar.”

Eser Yenenler’in Ev Partisi Hakkında Yorum Yaptı

Bir zamanlar çok gündeme gelen Eser Yenenler ve ev partileri için Şahin Irmak’ın da bir yorumu vardı. Birkaç çiftin ayrılık nedeni olarak gösterilen Eser Yenenler bu konu hakkında çok çekmiş ve hakkında oldukça fazla iddia atılmıştı.

Şahin Irmak, bir dönem olay olan “Eser Yenenler’in ev partileri” hakkında şöyle dedi: “Yok be abi yahu öyle ev partisi falan. Çocuğa demediklerini bırakmadılar. ‘Alt kata pavyon açtı’ falan bile dediler.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler