Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur Bunalımda Mı?

İlgili Postlar

Merve Boluğur Bunalımda Mı?

Merve Boluğur Bunalımda Mı?

Herkesinde oldukça üzüldüğü bir boşanma aşamasından geçen Merve Boluğur, birde bu boşanma üzerine eski eşi Murat Dalkılıç’ın yeni bir ilişki yapmasını kolay atlatamadı gibi duruyor. Sürekli saçlarının modelini ve rengini değiştiren Merve Boluğur, değişikliğe doymuyor. Merve bu sefer de saçını griye boyatıp kısacık kestirdi.

Sürekli Saçlarını Değiştiriyor

Oyuncu Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç ile boşanmasıyla değişiklikler art arda geldi. Murat kendine yeni sevgili yaparken, Merve de sürekli saçlarının stilini değiştirdi.Kızıl, siyah ve son olarak da saçlarını griye boyatan Merve Boluğur, bu kadar değişikliğe gidince takipçileri “Bunalımda mı?” sorusunu sormadan edemedi.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç 2015 yazında Adile Sultan Yalısı’nda gerçekleşen muhteşem bir düğünle dünya evine girmişti. Fakat çiftin evliliği sadece 2 yıl sürdü. Ayrılık haberine herkes oldukça üzülse ede, boşanma resmi olarak gerçekleşti. Boşanma olayının üzerine bir de Murat Dalkılıç’ın yeni bir ilişkiye başlaması üst üste geldi. Güzel oyuncu Merve Boluğur’un da sürekli bir değişiklik içinde olması bunalımdan çıkamadı şeklinde yorumlandı.

Merve Boluğur Bunalımda Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler