Ana SayfaKimdirSinem Gedik Kimdir?

İlgili Postlar

Sinem Gedik Kimdir?

Mustafa Ceceli’nin boşandığı eşi olan ve daha çok Sinem Ceceli olarak bilinen ünlü isim boşandıktan sonra kendi soyadını kullanmaya başladı ve Sinem Gedik kimdir haberin detayları Sinem Gedik kimdir haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Sinem Gedik aslen nereli? Sinem Gedik şuan kaç yaşında? Sinem Gedik hangi burç?

Sinem Gedik aslen İstanbulludur. Sinem Gedik şuan 31 yaşında ve oğlak burcudur.

Sinem Gedik Kimdir?

Özellikle Mustafa Ceceli ile evlendikten sonra daha yakından tanınmaya başlanan, yakından takip edilen Sinem Gedik, 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Özellikle tasarım mühendisliği okuyarak bu alanda kariyer planlayan Sinem Gedik, Mustafa Ceceli ile tanıştıktan sonra genç yaşına rağmen dünya evine girdi.

2008 Yılında Evlendi

Mustafa Ceceli ile 1 Kasım 2008 tarihinde evlenen ve yaklaşık 9 yıldan beri birliktelik sürdürülen Sinem Gedik, evliliklerinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle Mustafa Ceceli’den boşandı. İlişkisinden Arın Ceceli adında 6 yaşında bir evladı olan Sinem Gedik, özellikle ilişkisi bittikten sonra çocuğuna iyi bir anne olabilmek adına bundan sonraki yaşamını şekillendireceğini söylemişti.

9 yıllık eşi olan Mustafa Ceceli’den boşanma aşamasında hakkında pek çok farklı iddianın gündeme gelmesiyle uzun bir süre magazin dünyasının gündeminde yer alan Sinem Gedik, boşanmanın resmen gerçekleşmesinin ardından daha sakin bir yaşama başladı. Özellikle evlilik sonrasında kariyerine nasıl devam edeceği, magazin dünyasının önünde olup olmayacağı şu an için bilinmiyor. Fakat Mustafa Ceceli’den boşandıktan sonra pek çok kişinin dikkatini çekerek aramaların en üst sıralarında yer alan Sinem Gedik, bu bakımdan oldukça dikkat çekiyor. Ünlü ismin, ayrılık sonrasında da ekranlarda yer alması ve farklı projelere girebilmesi bekleniyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler