Ana SayfaKimdirSelin Dumlugöl Kimdir?

İlgili Postlar

Selin Dumlugöl Kimdir?

Oyuncu Selin Dumlugöl kimdir? Aşk ve Mavi dizisinde ‘Pembe’ rolüyle dikkat çeken güzel oyuncu Selin Dumlugöl kimdir? Şeref Meselesi ve Tatar Ramazan dizilerinde roller almış olan genç oyuncu Selin Dumlugöl kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Güzel oyuncunun hayatı ile ilgili merak edilenler sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Selin Dumlugöl aslen nereli? Selin Dumlugöl şuan kaç yaşında? Selin Dumlugöl hangi burç?

Selin Dumlugöl aslen İzmirlidir. Oyuncu şuan 26 yaşında ve akrep burcudur.

Selin Dumlugöl Kimdir?

Aslen İzmirli olan Selin Dumlugöl; 21 Ekim 1992 yılında İzmir’de doğmuştur. Lise eğitimini, İzmir-Kemalpaşa Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünde tamamlamıştır.

Selin Dumlugöl; ünlü olmadan önceki hayatında, garsonluk yaparken küçük yaşlarından beri, oyuncu olmanın hayallerini kurmuş ve bu amacından hiç vazgeçmemiştir. Konservatuar sınavlarını kazanamadığı için oyunculuk kariyeri yapamayan Dumlugöl; garsonluk yaptığı dönemlerde, bir gün keşfedileceğine dair umudunu hiç kaybetmemiştir. Bir gün gerçekten de yemek servisi yaparken keşfedilmiş ve daha sonrasında oyunculuğun kapılarını aralamıştır.

Selin Dumlugöl Kimdir

Oyunculuğa ilk adımını; İzmir Haldun Dormen Sahne Tozu Tiyatrosu ve İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimleri alarak başlamıştır. Tiyatro oyunculuğu kariyerinde, hızlı bir ilerleme kat eden Dumlugöl; ilk olarak “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı tiyatro oyununda profesyonel olarak sahne almıştır. Sonrasında tiyatro oyunlarına başarıyla devam etmiştir.

Selin Dumlugöl; 2013 yılında, Bülent İnal ve Burcu Kara‘nın başrollerinde oynadığı “Tatar Ramazan” adlı dizi film ile TV oyunculuğu kariyerine ilk adımını atmıştır.  2014 yılında, baş rollerini Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik‘in paylaştıkları “Şeref Meselesi” dizisinde rol almıştır. 2016 yılı itibariyle de ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden, Emrah ve Burcu Kıratlı‘nın baş rollerini paylaştığı “Aşk ve Mavi” dizisinde Mavi’nin kardeşi “Pembe” rolüyle başarılı bir performans sergilemiş ve popülerlik kazanmıştır.

2014 yılında, beyaz perdeye de adım atan oyuncu; “Unutursam Fısılda” adlı sinema filminde rol almıştır. Selin Dumlugöl’ün; oyunculuğunun yanı sıra dans, müzik, buz pateni gibi yetenekleri de bulunmaktadır. Gaye Sökmen Ajansına kayıtlı olarak çalışan güzel oyuncu; 1.63 cm boyunda, 53 kilo ve Terazi burcudur.

Selin Dumlugöl Çalışmaları

Selin Dumlugöl Dizileri

  • Aşk ve Mavi (2016-Pembe)
  • Şeref Meselesi (2014-Konuk Oyuncu)
  • Tatar Ramazan (2013)

Selin Dumlugöl Filmleri

  • Unutursam Fısılda (2014)

Selin Dumlugöl Tiyatro Oyunları

  • Bir Yaz Gecesi Rüyası
  • Bir Şehnaz Oyun
  • 7 Kocalı Hürmüz
  • Damdaki Kemancı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler