Ana SayfaKimdirKasım Garipoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Kasım Garipoğlu Kimdir?

Son yıllarda yaşadığı aşklarla magazin gündeminde yer alan ünlü iş adamı Kasım Garipoğlu kimdir? Aslışah Alkoçlar ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Garipoğlu, son zamanlarda ise Yağmur Ünal ile olan birlikteliğiyle dikkat çekiyor. Peki, Kasım Garipoğlu kimdir? İşte, Kasım Garipoğlu hakkında merak edilenler.


Bugün Doğan Ünlüler

Kasım Garipoğlu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Yaptığımız araştırmalara göre iş adamı Garipoğlu, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. American InterContinental University’den mezundur. Global Kapital Grup (GK-Group) adlı Foreks tabanlı finans şirketinde CEO ve yatırımcıdır.

Kasım Garipoğlu kimin oğlu? Aslen nerelidir?

Kasım Garipoğlu, Adana-Ceyhanlı ünlü iş adamı eski Sümerbank’ın sahibi ve Garipoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Hayyam Garipoğlu ile Ayfer Garipoğlu çiftinin büyük oğludur. Fatih Garipoğlu adında bir erkek kardeşi vardır. Aslen Cezayir asıllı ve Arap kökenli olan; hakim, avukat ve iş adamı Kasım Garipoğlu’nun torunudur. Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı olan ve ceza evinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun ise amcasının oğludur.

Kasım Garipoğlu’nun Sevgilileri

Başarılı iş adamı Garipoğlu, Leyla Koray ile 7 yıl kadar uzun bir süre birliktelik yaşadı. Ardından geçtiğimiz yaz, Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar için eski sevgilisi ve Alkoçlar’ın yakın arkadaşı olan Leyla Koray’dan ayrılsa da Aslışah ile olan ilişkisi birkaç ay sürdü. Kasım Garipoğlu; 2017 yılı sonlarında ise eski sevgilisi Leyla Koray’a geri göndü.

[affiliate_news id=”24509″]

Ünlü iş adamı, 2018 yılının ilk aylarında, sevgilisi Koray’ı darp ettiği iddialarıyla gözaltına alındığı hakkındaki haberlerle gündeme geldi. 2018 Haziran ayında ise Türkan Şoray ve Cihan Ünal çiftinin kızları Yağmur Ünal ile tatil yaptıkları ve aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Garipoğlu’nun, Yağmur Ünal ile aşk yaşaması ve Yağmur’un da Aslışah Alkoçlar’ın yine yakın arkadaş olması büyük dikkat çekti.

İlgi Alanları

Yaptığımız araştırmalara göre Garipoğlu; ekstrem sporlar, atıcılık, uçaklar ve uçmaya karşı ilgi duyuyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler