Ana SayfaKimdirYağmur Ünal Kimdir?

İlgili Postlar

Yağmur Ünal Kimdir?

Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı olan oyuncu Yağmur Ünal son dönemde yönetmen koltuğunda da gördüğümüz güzel oyuncu Yağmur Ünal’ın özel hayatı ve kariyeri ile ilgili bilmeniz gerekenler ve merak ettikleriniz haberimizde.

Yağmur Ünal Kaç Yaşında?

Yağmur Ünal 21 Ekim 1985 İstanbul doğumludur. Babası Cihan Ünal, annesi ise Türkan Şoray’dır. Ablası Irmak Ünal babasının ilk eşindendir.

Yağmur Ünal Kimdir?

Sinema tarihinin bilindik tiyatro oyuncularından Cihan ünal ile Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray’ın kızı olan Yağmur Ünal 1985 yılında dünyaya gelmiştir.

İlk ve orta öğretimini Türkiye’de tamamladıktan sonra lise için İsviçre’ye gitmiştir. Üniversite için tekrar yurda dönen Yağmur Ünal Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünü tamamlamıştır. Üniversiteyi tamamladıktan sonra New York’a gidip medya bölümünde master yapmıştır. Master ve 6 aylık medya stajı sonrası tekrar Türkiye’ye dönüp bir reklam şirketinde 2 yıl iş deneyimi yaşamıştır.

Daha sonra yakın bir arkadaşı ile Tokyo Medya isimli yapım şirketini kurarak televizyon kanallarına çeşitli yarışma hazırladı. Onur Ünlü’nün senaryosunu yazdığı yönetmenliğini annesi Türkan Şoray’ın yaptığı Uzaklarda Arama filminin yapımcılığını üstlenmiş ve ilk kez oyunculuğa da adım attı.

Yağmur Ünal haberleri için tıklayın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler