Ana SayfaKimdirAltın Kelebek Sunucusu Ayça Ayşin Turan kimdir?

İlgili Postlar

Altın Kelebek Sunucusu Ayça Ayşin Turan kimdir?

44. Pantene Altın Kelebek ödül töreni oldukça dikkat çekti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yakından takip edilen ödül töreninde en çok dikkat çeken isimlerden birisi sunucu Ayça Ayşin Turandı. Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden birisi olan Altın Kelebek ödül töreni bu yıl da gerçekleşti. Sinema ve ünlüler dünyasını bir araya getiren ödül töreninde, özellikle ünlü isimler ve ödül gecesine katılan ünlülerin giymiş olduğu kıyafetler her yıl olduğu gibi bu yıl da dikkat çekti. Fakat bu yıl dikkat çeken diğer bir ayrıntı yarışma ödül töreninin sunucusu Ayça Ayşin Turan oldu. Gecede tercih ettiği kıyafetle oldukça şık duran Ayça Ayşin Turan, sunuculuğu Cem Davran ile birlikte üstlendi.


Bugün Doğan Ünlüler

Sunucu Ayça Ayşin Turan Kimdir?

25 Ekim 1992 yılında doğan güzel isim, aynı zamanda Türkiye’nin gelecek vadeden isimlerinden birisi olarak görülüyor. Bu bakımdan ödül gecesinde görülmeye başlaması ile birlikte ünlü isim için yeni bir dönemin başlaması bekleniyor.

Ayça Ayşin Turan Kimdir, Eğitimi Ne?

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümünde 2017 yılı itibariyle eğitim alan oyuncu, sektörde yer almak istiyor. Oyunculuk konusunda kendisini uzun zamandan beri geliştiren ve bu konuda oldukça iddialı olduğu görülen Ayça Ayşin Turan, aynı zamanda Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda yer alarak burada ciddi bir eğitim almış durumda. Bu açıdan önümüzdeki yıllardan itibaren ünlü ismin donanımıyla ekranların en çok aranan yüzlerinden birisi olması bekleniyor.

Ayça Ayşin Turan aynı zamanda Sinop Belediyesi Belediye Konservatuarı da dahil olarak Burada da eğitimini tamamlamış durumda.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler