Ana SayfaKimdirTV8 11 Aralık Pazartesi Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 11 Aralık Pazartesi Yayın Akışı

TV8 11 Aralık Pazartesi haftanın ilk gününde yayın akışı için ilk olarak tercih edilen bir sağlık programı TV 8 güne saat 07.00’da Günaydın Doktor adlı sağlık programı ile başlıyor. Yetişkinleri sağlık konusunda bilinçlendiren TV8 saatler 08.00’a geldiğinde Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli BKM ekibinin hazırladığı formatla izleyenlerini güldürmeyi hedefliyor. Saat 09.15’e geldiğinde güne çocuklara hitap ederek devam eden TV8 Rus yapımı bir animasyon televizyon dizisi olan Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek. Dizinin hikayesi bir Rus Maşaadında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir. Maşa ile Koca Ayı ile birlikte gün TV8’de başlamış olacak.

TV8 11 Aralık 2017 Pazartesi Yayın Akışı Sabah Kuşağı

Maşa ile Koca Ayı çizgi filminin ardından saat 09.30’da Gel Konuşalım programı ile TV8 ekranlarında sabah kuşağı magazin değerlendirmeleriyle en güncel haberler tartışılarak geçecek.

TV8 11 Aralık 2017 Pazartesi Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Haftanın ilk gününde yayın akışında Gel Konuşalım programının ardında TV8 ekranlarında öğle saatlerine geldiğimizde Saat 12.45’te “Yemekteyiz” programının yeni bölümünü görüyoruz. Yemekteyiz programının sonrasında ise saat 16.15’de Gerçeğin Peşinde adlı program canlı yayın ile izleyicisi ile buluşacak.

TV8 11 Aralık 2017 Pazartesi Yayın Akışında Akşam Kuşağı

11 Aralık Pazartesi günü akşam kuşağı için tercih edilen; saatler 20.00’ı gösterdiğinde TV8 ekranlarında akşam kuşağında herkesin beğenerek izlediği jüri koltuğunda; Yıldız Tilbe, Murat Boz, Hadise ve Gökhan’ın yer aldığı ve moderatörlüğünü Acun Ilıcalı’nın yürüttüğü O Ses Türkiye Tekrar’ı ile TV8 izleyenleri 20.00’da buluşacak.

TV8 11 Aralık 2017 Pazartesi Yayın Akışında Gece Kuşağı

TV8 ekranlarında 11 Aralık Pazartesi, haftanın ilk gününde bu yayın kuşağıyla geceyi bulurken saatler 00.15’i gösterdiğinde Yemekteyiz  adlı programının tekrarı gösterilecek. Yemekteyiz  adlı programının tekrarından sonra saatler 02.15’i gösterdiğinde  Gerçeğin Peşinde adlı programın tekrarını göreceğiz. Gerçeğin Peşinde adlı programı saat 04.15’te gündüzde ekranlara gelen Gerçeğin Peşinde adlı programın tekrar bölümü takip edecek. TV8 ekranlarında 11 Aralık Pazartesi günü bu yayın akışıyla seyircisiyle buluşturduktan sonra; TV8 ekranları yeni bir günün yayın akışına geçmiş olacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler