Ana SayfaDizilerSurvivor'da Finale Kalmayı Hak Eden İlk Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da Finale Kalmayı Hak Eden İlk Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunundan sonra finale yükselecek ismi belirlemek için sembol oyunu oynandı. Tansiyonların yüksek olduğu Sembol oyununda, Yusuf ile Seda arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı. Survivor’un sembol oyununu kazanan isim büyük finalde yarışmayı da garantiledi. Survivor’da finale kalmayı hak eden ilk yarışmacı belli oldu.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Finale Kalmayı Hak Eden İlk Yarışmacı!

Survivor’da dokunulmazlık oyunundan sonra finale gitmeyi hak eden yarışmacıyı belirlemek için bir sembol oyunu oynandı. Kıyasıya geçen mücadelenin ardından, Survivor finaline çıkmaya hak kazanan isim belli oldu. Survivor’da yarışmacılar finale adım adım ilerlerken, Türk yarışmacılar arasında adını finale yazdırmayı başaran ilk isim Seda ile Yusuf arasında oynanan Sembol oyunu sonrasında belli oldu. Sembol oyununu kazanan yarışmacı 30 Haziran büyük finalinde yer almayı garantilemiş durumda.

SURVİVOR BÜYÜK FİNALDE YARIŞACAK İSİM SEDA OLDU!

Seda finalde yarışarak ülkemizi temsil etmeyi garantiledi. Büyük finalde 4 yarışmacı yarışacak Seda dört isimden biri olmayı başardı. Diğer 3 yarışmacı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

SURVİVOR SEMBOL OYUNU!

Murat Ceylan’ın sunumunda gerçekleşen Sembol oyununda yarışacak Yusuf ile Seda7ya söz verdi. Karşı karşıya yarışacak olan iki Türk yarışmacı finale kalabilmek için var güçleri ile mücadele ettiler.

Söz alan Seda; Bugün en önemli oyunlardan birini oynayacaklarını, 5 aydır adada olduklarını, orada olduğu süre içinde ellerinden geleni yaptığını ve bugünkü yarışta da öyle yapacağını söyledi.

Yusuf ise; Kim kazanırsa kaderinde büyük bir rol oynayacağını söyledi.

Sembol oyununda iki yarışmacıda çekişmeli bir şekilde var güçleri ile yarıştı. Sembol oyununu Seda 5-3’lük skorla almayı başardı. Finalde yarışacak Seda, Survivor 2019’da şampiyon olup adını yazdırabilecek mi?

Seda 5 – Yusuf  3

 

Survivor’da İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler