Ana SayfaDizilerSurvivor'da İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da büyük finale günler kala, artık son dokunulmazlık oyunları oynanıyor. Her iki takımda var gücüyle mücadele etmeye devam ediyor. Bundan böyle haftada iki kez iki dokunulmazlık oyunu oynanacak ve her hafta iki yarışmacı elenecek. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Oyunlar sırasında Bora ile Dimitra arasında bir tartışma yaşandı. Survivor’da ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da İlk Dokunulmazlık Oyunu!

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan takım belli oldu. Yarışmacılar finale kalmak için ter döktü. Bu kritik oyunda yarışmacılarda tansiyonda yükseldi ve Bora ile Dimitra arasında “‘Kapa çeneni’ polemiği yaşandı.

SURVİVOR HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununu başlatmadan önce, yarışmacıların oynayacakları bu dokunulmazlık oyununun öneminden bahsetti ve yarışmacılara söz verdi.

Emre; Bugünkü oyunu kaybederlerse kendi kaderlerini çizmiş olacaklarını, kendisinin eleme riskini atlattığını, her atlattığı elemeden sonra kendisini daha güçlü hissettiğini ve bu oyunu alıp karşı takımdan birini adadan yollamak istediğini söyledi.

Bora; Son oyunlarda yükselen bir grafiklerinin olduğunu, bugün oynanacak oyunda dananın kuyruğunun kopacağını ve finale yaklaştıkları şu dönemde eleme adayı olmak istemediklerini söyledi.

Okay; Takımda son beş kişi kaldıklarını, kim giderse hayallerine veda etmiş olacağını ve beyaz takımdan kimsenin gitmeyeceğini temenni etti.

Oyunlar oynandı ve Survivor haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Beyaz takım kazandı.

Beyaz 10 – Siyah 5

BORA DİMİTRA ‘KAPA ÇENENİ’ POLEMİĞİ!

Survivor’da haftanın kritik ilk dokunulmazlık oyunları sırasında Dimitra, Bora’ya ‘kapa çeneni’ dedi ve ikili karşılıklı söz alarak oyun alanında yaşanan bu tartışmaya neden olan olayda birbirlerini suçladılar.

ADADA NELER KONUŞULDU?

Yusuf; Eğer bu oyunu alamazlarsa kendi takımında Yunan yarışmacının eleneceğini, eğer karşı taraf kaybederse Türk yarışmacı adaya veda edeceğini ve kim giderse güçlü bir yarışmacı eleneceğini söyledi.

Bora; Normal bir yarış olmayacağını, mücadelesinin ve stresinin yüksek olacağını söyledi.

Afroditi ise; Bugün son dokunulmazlık oyunlarından birini oynayacaklarını, son dönemde performansının yükseldiğini ve takımına ağır yük ama her şeylerini vereceklerini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler