Ana SayfaDizilerSurvivor'da Artık Her Hafta İki Kişi Elenecek! Survivor Son Bölümde Elenen İsim!

İlgili Postlar

Survivor’da Artık Her Hafta İki Kişi Elenecek! Survivor Son Bölümde Elenen İsim!

Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesinde büyük finale geri sayım başladı ve bu hafta bir yarışmacı daha adaya veda etti. Acun Ilıcalı, bundan sonra hızlı elemelerin yapılacağını ve elenecek adayların büyük oylamaya göre eleneceğini duyurdu. Çarşamba ve Perşembe günleri de iki dokunulmazlık oyununu oynandı ve adaya bir yarışmacı daha veda etti. Survivor son bölümde elenen isim kim oldu?

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Son Bölümde Elenen İsim!

Survivor’da oynanan son dokunulmazlık oyunlarında iki dokunulmazlık oyununu da Beyaz takım kazandı. Siyah takımda ise eleme sırası Türk yarışmacılara geldi. Survivor’da eleme potasına düşen isimler belirlenir belirlenmez elenen isimde açıklandı. Hızlı bir eleme dönemine giren Survivor’da heyecan katlanarak yükseliyor. Siyah takımdan ele potasına düşen Türk yarışmacılar; Sude, Yusuf, Emre oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARI!

Acun Ilıcalı, ada konseyinde üç Türk yarışmacıdan iki yarışmacı eleme adayı olacağını söyleyerek yarışmacılara söz verdi.

Yusuf; Bu gecenin çok zor olacağını, hepsinin büyük hayaller için orada olduklarını ve buraya kadar gelmişken elenmenin üzücü olacağını söyledi.

Sude; Zor bir akşam olduğunu ama yinede bir isim yazmak zorunda olduklarını ve aslında her şeyin belli olduğunu söyledi.

Emre; Yoluna devam etmek istediğini söyledi.

Dimitra; Bulundukları duruma düşmemeleri gerektiğini ve oylamaları performansa göre yapacağını söyledi.

Dalaka ise; Bu akşamın çok zor olduğunu ve verilen kararın takım için iyi bir karar olacağını temenni ettiğini söyledi.

ELEME ADAYLARI EMRE VE SUDE OLDU!

Sude; Survivor’da büyüdüğünü hissettiğini, hayatı boyunca hedeflerinin olduğunu, eğer şimdi giderse çok üzüleceğini, bu saatten sonra giderse yazık olacağını ve elinden geleni yaptığını söyledi.

Emre ise; Orada bir aile olduklarını, arkadaşlarının adını yazdığı için onlara kızgın olmadığını, bu saatten sonra yapacak bir şey olmadığını ve tek dileğinin adada kalıp hikayesini bitirmek olduğunu söyledi.

SURVİVOR’DA ADAYA VEDA EDEN İSİM: SUDE OLDU!

Sude ismi açıklandıktan sonra; Aslında kendisinin eleneceğini hissettiğini, buraya kadar gelmişken elinizden bir şey kaçırmış gibi hissettiğini, adada çok güzel zamanlar geçirdiğini. çok güzel arkadaşlıklar edindiğini, tek sevindiği konu ise vicdanının rahat olduğunu ve kalan arkadaşlarına başarılar dilediğini söyledi.

Survivor 23. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler