Ana SayfaDizilerLeke Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Nerede Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Leke Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Nerede Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerin Leke 9. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizi yaz dizisi olarak devam edip sonra final yapacağı duyulmuştu. Ancak dizi yeni sezonda devam etme kararı aldı. Dizinin sezon final yapmasının ardından yeni sezonu ne zaman başlayacak sorularını da beraber getirdi. Diğer bir soru ise nerede yayınlanacağı Kanal D de devam edecek mi? Leke yeni sezonu ne zaman başlayacak? Nerede yayınlanacak?

Salı Dizileri 2019

Leke Ne Zaman Başlayacak?

16 nisan 2019’da yayın hayatına başlayan Leke dizisi, önümüzdeki sezon bölümleri eylül ayı ortalarında yayınlanması bekleniyor. Leke dizisinin beklenen reytinglere ulaşamayıp final yapacağı konuşulmuştu. Ardından Kanal D’nin dizinin yapımcısı ile yollarını ayırdığı konuşuldu. Önümüzdeki sezon Kanal D ile bir anlaşmazlık olmazsa dizi aynı kanalda yayınlanmaya devam edecek. Eğer anlaşmada bir problem olursa dizinin, dijital platformlarda yayınlanması bekleniyor.

LEKE 9. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Cem, Yasemin’e kendini affettirmek ve evlenme teklif etmek için buluşur. Tam Yasemin’e evlenme teklif edecekken Arda, annesi ve halasıyla birlikte gelir. Abisine Yasemin’in tekne olayında verdiği ifade dosyasını önüne koyar. Yasemin, olayın aslını anlatmak istese de Cem, onu dinlemez. Hatta onun Belkıs’dan bile aşağılık olduğunu söyler. Yasemin, Cem’in bu sözlerine dayanamayıp ona tokat atar.

Cem, Ekber’e olanları anlatır. Ekber, Yasemin’in böyle bir kız olmadığını bu işin içinde başka bir iş olduğunu söyler ve araştırmaya başlar. Arif’e gidip, Çeto’dan tekne olayının aslını öğrenmesini ister. Arif, Çeto’yla görüşür ve anlattıklarının ses kaydını alır. Bu arada, Serpil Şirin’le Yasemin’i bulup susturma çabasına girer. Bulamayınca onun en hassas noktası olan Murat’ı kaçırır.

Ekber, ses kaydını Cem’e dinletir ve Yasemin’in masum olduğu anlar. Cem ile Ekber, Arif’in de yardımıyla Murat’ı Serpil’in elinden kurtarmayı başarırlar. Çeto,Yasemin ve Şirin, Serpil’in sattığı diğer kızları konuşturup ses kaydı almaya çalışırlar. Bunu öğrenen Serpil, şirketini Mehmet’e satıp Birkan’la birlikte yurt dışına kaçmaya hazırlanır. Tam yurt dışına kaçacakları sırada polisler ikisini de yakalar.

Murat, Cem’in kurduğu dernek sayesinde kulağından ameliyat olur. Hastanede onu görmeye gelen Cem, Yasemin’e ayrım kalan evlenme teklifini eder. İkili arası tam düzelmişken, Arda polise giderek abisinin önceden bir cinayet işlediğini itiraf eder.

Leke 9. Bölüm Sezon Finali Özeti! Arda’dan Abisine Büyük Darbe!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler