Ana SayfaDizilerCanevim 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Ömer'e İnanacak Mı?

İlgili Postlar

Canevim 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Ömer’e İnanacak Mı?

Atv’nin yeni dizilerinden Canevim 4. yeni bölümüyle 24 haziran pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Fikret’in adamlarının elinden kurtulmayı başarıyor. Ceylan’la bir araya gelip sarıldıklarını gören Tufan sinir krizleri geçiriyor. Şimdi onları ayırmak için ikinci planını devreye sokacaktır. Ömer’le Ceylan evlilik planları yapmaya başlamışken Kristina gelip Ömer’den hamile olduğunu söylüyor. Ceylan Ömer’e inanacak mı?

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan Ömer’e İnanacak Mı?

Canevim 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan ve Ceylan, Ayşe’nin Elvan’nın kızı olduğunu öğreniyor. Müjgan, Ayşe’nin babasının kim olduğunu sorgulamaya başlıyor. Ömer, Ceylan’ın çalıştığı eve gidip karşısına çıkıp ona süpriz yapıyor. Tufan için de bu süpriz olur. Sinirden deliye dönen Tufan, aynayı yumruklamaya başlar. Melis, yeğeninin bu saplantısı için iyice endişelenmeye başlar. Ceylan’la Ömer, artık evlilik hazırlıklarına başlamışken, Kristina gelip ve karnında Ömer’in çocuğunu taşıdığını söyler.

İşte Canevim 4. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1141782771620356098

CANEVİM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Tufan, hastanede ameliyata alınIr. Ceylan Tufan’ın hayatını kurtarıyor ama Feryal Günnur’a kızının oğlunun yanında ne işi olduğunu sorAr. Tufan, gözlerini açar açmaz Ceylan’ı ister. Ceylan geldiğinde hayatını kurtardığı için ona teşekkür eder. Diğer taraftan annesinin yaptığını öğrenir ve Günnur’dan özür dilemesini ister. Feryal, oğlunun isteğiyle Günnur’dan özür diler.

Tufan, eve geldikten sonra Müjgan’ı ona bakması için geçici işe alır. Feryal, Ceylan’ı bıktırıp işten çıkması için elinden geleni yapar. Ona en ağır işleri verir ve yaralanmasına sebep olur. Tufan, bunu öğrendiğinde annesini uyarır. Ömer’in arkadaşı Fikret’in mekanında çalışan sevgilisini kaçırır. Bunu tek başına yapamayacağını, Ömer’in ona yardım ettiğini düşünen Fikret Ömer’e silah çeker. Ama iş yerindeki arkadaşları Ömer’e arka çıkar.

Tufan, Fikret’i yanına çağırır. Ortak düşmanları olduğunu söylediğinde Fikret, Ömer’in işini zaten bitireceğini söyler. Tufan, onu öldürürse sevdiklerinin onu hiç unutmayacağını söyler. Ömer’i öldürmemesini, sevdiklerinin ondan nefret etmesini sağlamasını ister. Fikret, Ömer’i alıp elini kolunu bağlayıp bir odaya kapatır. Bu arada Ceylan, Ömer’den haber alamadığı için endişelenir. Birde üstüne Ömer’in bir kızla gittiğini öğrendiğinde düşüp bayılır.

Canevim 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Tufan’ın Planı Tutmuyor Ömer Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler