Ana SayfaDizilerCanevim 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Tufan'ın Planı Tutmuyor Ömer Dönüyor!

İlgili Postlar

Canevim 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Tufan’ın Planı Tutmuyor Ömer Dönüyor!

Atv’nin yeni gözde dizilerinden Canevim 3. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Tufan’la Ceylan, eve dönerken araba kaza yapıyor. Hastanede gözünü açan Tufan, Ceylan’ı soruyor. Feryal, Günnur’a fena çıkışıyor. Ama sonra oğlunun isteğiyle Günnur’dan özür dilemek zorunda kalıyor. Ömer, Fikret’in adamları tarafından kaçırılıyor. Ceylan, Ömer’in ağzından yazılan mesajla yıkılıyor. Canevim 4. bölüm fragmanı geldi. Tufan’ın planı tutmuyor ve  Ömer dönüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Tufan’ın Planı Tutmuyor Ömer Dönüyor!

Canevim 4. bölüm fragmanında; Aşye’nin yeni yaşı kutlanıyor. Ömer, Fikret’in adamlarının elinden kurtulup İstanbul’a dönüyor.Ceylan, Ömer’in dönüşüyle çok mutlu oluyor. Tufan, Ömer’in dönüşünü görünce yeni plan yapmaya başlıyor. Tufan’ın Ceylan’ı fena halde kafasına takmasına Melis ve Feryal iyice endişelenmeye başlıyor. Ceylan, Ömer’i bir kızla sarıldığını görüyor.

İşte Canevim 4. bölüm fragmanı…

CANEVİM 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tufan, hastanede ameliyata alınıyor. Ceylan Tufan’ın hayatını kurtarıyor ama Feryal Günnur’a kızının oğlunun yanında ne işi olduğunu soruyor. Tufan, gözlerini açtığında Ceylan’ı istiyor. Ceylan geldiğinde hayatını kurtardığı için ona teşekkür ediyor. Diger taraftan annesinin yaptığını öğrenip, Günnur’dan özür dilemesini istiyor. Feryal, oğlunun isteğiyle konuştukları için özür diliyor.

Tufan, eve geldikten sonra Müjgan’ı ona bakması için geçici işe alıyor. Ceylan, evde işine devam etmeye başlar. Ama Feryal, Ceylan’ı yıldırıp işten çıkması için elinden geleni yapar. Ona en ağır işleri verir ve yaralanmasına neden olur. Tufan, bunu öğrendiğinde, annesini uyarır. Ömer’in arkadaşı Fikret’in mekanında çalışan kızı kaçırır. Bunu tek başına yapamayacağını Ömer’in ona yardım ettiğini düşünüp Ömer’e silah çeker. Ama iş yerindeki arkadaşları buna engel olur.

Tufan, Fikret’i özel uçakla yanına çağırır. Ortak düşmanları olduğunu söyler. Bunu duyan Fikret, ömer’in işini bitireceğini söyler. Tufan, onun işini bitirirse sevdiklerinin onu hiç unutmayacağını söyler. Ömer’i öldürmemesini ama sevdiklerinin ondan nefret etmesini sağlamasını ister. Fikret, Ömer’i alıp elini kolunu bağlayıp bir odaya kapatırlar. Bu arada Ceylan, Ömer’den haber alamadığı için endişelidir. Birde üstüne Ömer’in telefonundan bir veda mesajını alan Ceylan bayılır.

 Canevim 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ölen Ömer Mi Ceylan’ın Babası Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler