Ana SayfaDizilerCanevim 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ölen Ömer Mi Ceylan'ın Babası Mı?

İlgili Postlar

Canevim 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ölen Ömer Mi Ceylan’ın Babası Mı?

Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim 3. yeni bölümü ile 17 haziran pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Saplantılı olan Tufan, kafayı Ceylan’a takıyor. Önceleri amacı, insanların içinde kendisini rezil ettiği için ondan intikam almaktır. Ama işler iyice karışıyor. Tufan, bu intikam işini farklı bir boyuta taşımaya başlıyor. Dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son fragmanında Ceylan ve ailesi gözyaşı döküyor. Ölen Ömer mi Ceylan’ın babası mı?

 Pazartesi Dizileri 2019

Ölen Ömer Mi Ceylan’ın Babası Mı?

Canevim 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceylan ve ailesi bir cenaze töreninde gözyaşı döküyor. Ölen kişinin kim olduğu belli değil. Melis, ablasını oğlunun Ceylan takıntısının kötü yerlere varacağı konusunda uyarıyor ve onun halinin kendisini korkuttuğunu söylüyor. Feryal, Günnur’dan özür diliyor ama Günnur onun yaptığının özrü olmayacağını söylüyor.

İşte Canevim 3. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1139273930601115648

CANEVİM 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, Tufan’ın evinde çalışmaya başla ve ilk iş gününde Tufan, evinde verdiği partide ona asılır. Ceylan, Tufan’a herkesin içinde tokat atıp işten ayrılır. Aldığı tokadın intikamını alabilmek için Ceylan’ı tekrar işe alabilmek için, evin hizmetçisi Aytül’den yardım ister. Aytül, Ceylan’ın ailesinin acil paraya ihtiyacı olduğunu öğrenip Tufan beyden o parayı alıp Günnur’a verir. Oda Elvan’ı peşindeki adamlardan kurtarmak için kızına verir.

Ceylan, o parayı Aytül’ün Tufan’ın aldığını anlar ve Tufan’a gidip o parayı kabul edemeyeceklerini söyler. Parayı iade edemediği için çalışıp ödeyeceğini söyleyerek işe tekrar başlar. Ömer, Ceylan’la konuşur ve bir an evvel nişan yapmak istediğini söyler. Tufan, Ceylan’dan intikamını almak için yalnız kalması gerekir. İlk planı onun tekneye gelmesini sağlamak olur. Tufan, Ceylan’ı arayarak evdeki çantasını tekneye getirmesini ister. Ceylan, çantayı Ömer’le birlikte götürür. Onları gören Tufan saklanmayı tercih eder. İkinci bir plan düşünür.

Ömer’i Ceylan’ın çevresinden uzaklaştırmak için patronunu bulup onu tekrar yurt dışına işe çağırmasını ister. Ömer’le Ceylan’ın nişan tarihleri konuşulacağı gün Ömer, tekrar işe çağrıldığını öğrenir.

Tufan. Şile’deki evi temizletmek bahanesiyle Ceylan’ı Aytül’le birlikte oraya gönderir. Aytül onu uyku ilacıyla uyuttuktan sonra gider. Tufan, Ceylan’a dokunmaz arabayla dönerler kaza geçirirler.

Canevim 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ömer’in Hayatı Tehlikede!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler