Ana SayfaDizilerSurvivor'da Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 22. haftada büyük finale haftalar kala heyecan yükseliyor ve her hafta bir yarışmacı daha adaya veda ediyor. Yarışmacılar dokunulmazlık oyunlarında var güçleriyle mücadele etmeye devam ediyorlar. Önceki bölümlerde Siyah takım üst üste iki dokunulmazlığı da Beyaz takıma kaptırmış ve Siyah takımdan Sypros ve Dimitra eleme adayı olarak belirlenmişti. Survivor’da adaya veda eden yarışmacı belli oldu.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan son bölümünde, Siyah takım ödül oyununu kazanmayı başardı ve aileleri ile birlikte güzel bir yemek yedi. Büyük ödülün ardından ada konseyi toplandı. Siyah takımdan iki güçlü yarışmacıdan biri adaya veda etti. Survivor 22. haftada adadan elenerek giden yarışmacı kim?

SURVİVOR’DA ELENEN İSİM!

Ada konseyinde Sakis adaya veda edecek ismi açıklamadan önce eleme potasında olan Sypros ile Dimitra’ya duygularını almak üzere söz verdi.

Spyros; Hala durumun farkına varamadığını, beyninin durmuş durumda olduğunu, adı açıklanırsa farkına varacağını, adada kalmak istese de Dimitra’nın daha çok kalmak istediğini düşündüğü, artık gitme vaktinin geldiğini, Dimitra’nın finale gitmek istediğini bildiğini, ve yaşamak istediklerini yaşadığını söyledi.

Dimitra ise, kendisini gergin hissettiğini, orada bir aile gibi olduklarını, adadan gidebileceğinin yeni farkına vardığını ve adada kalıp sonuna kadar gitmek istediğini söyledi.

SURVİVOR AİLE ÖDÜLÜ!

Survivor’un son bölümünde Survivor tarihinde gelmiş geçmiş en önemli ödüllerden biri için iki takım her şeyini ortaya koyarak tüm gücüyle yarıştı. Yarışmacılar çok heyecanlıydı. Eğer oyunları kazanırlarsa ailelerinden bir kişiyi Dominik’te görüşme imkanı olacaktı. Peki büyük ödülü hangi takım kazandı?

Survivor’da aile ödülü için takımlar iki oyun oynadı. Oyunda iki takımın skorları birbirine çok yakındı ve heyecan doruktaydı. Büyük mücadelenin sonunda Siyah takım iki oyunu da kazanarak büyük aile ödülünün sahibi oldu. Oyunlarda Katerina Dalaka çıktığı oyunların bir çoğunu kazanarak yine farkını ortaya koydu.

Oyunların sonunda büyük ödülü kazanan Siyah takımın yarışmacıları mutluluktan gözyaşı döktü. Kazanamayan yarışmacılarda üzüntüden göz yaşlarını tutamadılar. Siyah takımın yarışmacılarının ailelerinden birer kişi Dominik’e ayak bastı.

Survivor Eleme Potasına Düşen İsimler Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler