Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Atv ekranlarının efsaneleşen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 1. sezona büyük bir başarı ile veda etti. Dizinin sezon finali bölümünde; Demir, Züleyha’nın karnındaki bebeği Yılmaz’dan zannedip ona silah çekiyor. Demir, doktora gidip çocuğu olabileceğini öğrenip sevinçle eve dönerken, Züleyha, Demir’in aşağılamalarına dayanamayıp bebeğini aldırmaya gidiyor. Yılmaz, düğününün ertesi günü Züleyha’nn mektubu eline geçiyor ve kendisini kurtarmak için zorla Demir’le evlendiğini öğreniyor. Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Perşembe Dizileri 2019

Bir Zamanlar Çukurova Ne Zaman Başlayacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 13 eylül 2018 perşembe günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 36. bölümü eylül ayının ortalarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Züleyha’ya Yılmaz’la ne zamandır yatıyorsun deyip silah çeker. Züleyha’yı dinlemeyen Demir silahı ateşler. Hünkar, aşağıdayken silah sesini duyup yukarı çıktığında ikisini de perişan halde bulur. Hünkar, Züleyha’nın böyle bir şey yapmayacağına kefil olduğunu, eğer öyle bir şey olsa bile Yılmaz’ın onun peşini bırakmayacağını söyler.

Züleyha, bebeğini de alıp başka odada kalmaya başlar. Yılmaz, yolda Demir’i görüp düğününe davet eder. Ama Demir, Yılmaz’a silah çekip hakaret eder. Yılmaz, sözünü tutmadığını yüzüne vurup kendisini vurmasını söyler. Ama Demir, bir dahasında onunda silahı olmasını söyler.

Demir, İstanbul’a doktora muayene olmaya gider. Doktor çocuğunun olabileceğini söyler. Demir, büyük bir sevinçle Çukurova’ya dönmek üzere harekete geçer. Yılmaz’ın düğününe Hünkar’da davet edilir. Yılmaz’ın düğün günü gelir. Müjgan, çok heyecanlıdır ama Yılmaz, pek de mutlu görünmez. Tuğlaların arasından Gaffur’un sakladığı mektupla paraları bulup Yılmaz’a getirirler. Yılmaz, nüfus cüzdanlarını çekmeceye koyar. Mektubu görmez.

Züleyha, Şermin’e gidip çocuğu aldırmak için yardım ister. Düğün günü Hünkar’da evde yokken Müjgan’la Züleyha, bebeği aldırmak için doktora giderler. Demir de eve gelmek üzere yola çıkmıştır. Düğünün ertesi günü Yılmaz, nüfus cüzdanlarını tekrar eline alır ve içinde bulduğu mektupla şok olur. Mektupta Züleyha, Yılmaz’ı kurtarmanın karşılığında evlenmeye zorlandığını ve onu sevmekten hiç vazgeçmediğini yazmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova 35. Sezon Finali Bölüm Özeti! Yılmaz Evlendiğine Pişman Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler