Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 35. Sezon Finali Bölüm Özeti! Yılmaz Evlendiğine Pişman Oluyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 35. Sezon Finali Bölüm Özeti! Yılmaz Evlendiğine Pişman Oluyor!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 35. sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Demir, Züleyha’nın karnındaki bebeği kabul etmiyor ve bebeğin Yılmaz’dan zannedip ona silah çekiyor. Demir, doktora gidip çocuğu olabileceğini öğrenip sevinçle eve dönerken, Züleyha, daha fazla aşağılanmaya dayanamayıp bebeğini aldırmaya gidiyor. Yılmaz, düğünün ertesi günü eline Züleyha’ın mektubu geçiyor. Onu kurtarmak için Demir’le evlendiğini anlayan Yılmaz evlendiğine pişman oluyor.

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz Evlendiğine Pişman Oluyor!

Demir, Züleyha’ya Yılmaz’la ne zamandır yatıyorsun deyip ona silah çekiyor. Züleyha, kendini anlatamıyor ve en sonunda patlıyor. Yılmaz’ı sevdiğini, ölene kadar da onu seveceğini söyleyip kendisini öldürmesini istiyor. Demir, silahı doğrultuyor. Hünkar, aşağıdayken silah sesini duyup yukarı çıktığında ikisini de perişan halde buluyor. Hünkar, Züleyha’nın böyle bir şey yapmayacağına kefil olduğunu, eğer öyle bir şey olsa bile Yılmaz’ın onu peşini bırakmayacağını söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, bebeğini de alıp başka odada kalmaya başlıyor. Demir’in şüphesi içini kemiriyor. Yılmaz, yolda Demir’i görüp düğününe onu davet ediyor. Ama Demir, Yılmaz’a silahını çekip hakaret ediyor. Yılmaz, sözünü tutmadığını yüzüne vurup kendisini vurmasını söylüyor. Ama Demir, bir dahasında onunda silahı olmasını söylüyor.

Demir, İstanbul’a doktora muayene olmaya gidiyor. Doktor çocuğunun olabileceğini söylüyor. Demir, büyük bir sevinçle Çukurova’ya dönmek üzere harekete geçiyor. Yılmaz’ın düğününe Hünkar’da davet ediliyor. Saniye Gaffur’u takip ediyor. Tuğlaların arasından para aldığını ve Seher’e götürdüğünü görüyor. Yılmaz’ın düğün günü geliyor. Müjgan, çok heyecanlıdır ama Yılmaz, pek de mutlu görünmüyor. Tuğlaların arasından Gaffur’un sakladığı mektupla paraları bulup Yılmaz’a getiriyorlar. Yılmaz mektubu görmüyor.

Züleyha, Şermin’e gidip çocuğu aldırmak için yardım istiyor. Düğün günü Hünkar’da evde yokken Müjgan’la Züleyha, bebeği aldırmak için doktora gidiyorlar. Demir de eve gelmek üzere yola çıkmıştır. Düğüne Yılmaz’ın zoruyla Müjgan’ın anne ve babası da geliyor. Düğünün ertesi günü Yılmaz, nüfus cüzdanlarını tekrar eline alıyor ve içinde bulduğu mektupla şok oluyor. Mektupta Züleyha, Yılmaz’ı kurtarmanın karşılığında evlenmeye zorlandığını ve onu sevmekten hiç vazgeçmediğini yazıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 35. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Züleyha’ya ve Yılmaz’a Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler