Ana SayfaDizilerHercai 12. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Geldi! Keşke Böyle Olmasaydı!

İlgili Postlar

Hercai 12. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Geldi! Keşke Böyle Olmasaydı!

Atv’nin en çok izlenen dizilerinden Hercai 12. sezon finali bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin sezon finali bölümünde; Miran, Reyhan’dan kendisini affettirmesi için 24 saat süre istemişti. Reyhan, onun kendisine yaşattıklarını unutamıyor. Ama yinede kalbinin sesini dinleyip ona o süreyi veriyor. İkili çok güzel vakit geçiriyorlar. Reyhan, ‘Keşke böyle olmasaydı’ diyor.

Cuma Dizileri 2019

Keşke Böyle Olmasaydı!

Hercai 12. bölüm sezon finali 2. fragmanı yayınlandı. Son fragmanda; Reyhan’la Miran, dilek ağacının altında dilek tutuyorlar. Reyhan, ‘ Keşke böyle olmasın’ diyor. Miran da ona ‘ yok etmediğin her şey yeniden çıkarılabilir kalbindekiler de öyle’ diyor.

İşte Hercai 12. bölüm 2. fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1133796887474130946

HERCAİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Miran, Reyhan’ı zorla atına bindirip götürüyor. Reyhan’ın çığlıklarını duyan konaktakiler onlara yetişemiyor. Miran, Şadoğlular’ın kendilerini bulmalarını geciktirmek için arabalarının önünü kapattırmıştır. Deliye dönen Azat, Reyhan’ı ölüm pahasına da olsa bulacağını söylüyor ve Aslanbeyler’in konağına gidip Gönül’ü zorla alıyor. Gönül, Reyhan’ın başına gelenlerin kendi başına geleceğinden çok korkuyor. Sultan’da kızının kaçırıldığını duyunca deliye dönüyor. Azize’ye kızını bulması için yalvarıyor.

Cihan, abisinin karşısına çıkıp ve tüm başlarına gelenin Reyhan’ın yüzünden olduğunu söylüyor. Hazar, Fırat’ı bulup onu döverek elinden telefonu alarak Miran’ı arıyor. Miran’a, eğer kızını bırakmazsa Fırat’ı öldüreceğini söylüyor. Reyhan, babasına elini kana bulamamasını söylüyor. Miran, Hazar’a çok uzaklara gideceklerini söylüyor ve  telefonu kapatıyor. Telefonu kapattığı için Gönül’ün Azat tarafından kaçırıldığından da haberi olamıyor.

Reyhan, babasının Fırat’ı öldüreceğine endişe ederken, Miran’ın Hazar’ın bunu yapamayacağını söylüyor. Reyhan, madem babasının birini öldüremeyeceğini biliyorsa nasıl onun annesiyle babasını öldürdüğüne inandığını soruyor.

Nasuh ağa, Reyhan’ın öldürülmesini, onun ölümünün de Aslanbeyler’in üzerine atılmasını istiyor. Hazar, jandarmaya gidip kızının Miran tarafından kaçırıldığını bildiriyor ve şikayetçi oluyor. Miran, Reyhan’ı otele götürüyor ve odada kendisi yerde yatıyor. Reyhan ise yatakta. Reyhan, Miran uyurken ona büyük bir aşkla bakıp ‘keşke bu kadar kötü olmasaydın’ deyip oradan uzaklaşıyor.

Miran, Reyhan’ı bulup, ondan kendisine 24 saat süre istiyor. Bu süre içinde kendisine inanmazsa o zaman gitmesine izin vereceğini bir daha karşısına çıkmayacağını söylüyor.

Hercai 12. Bölüm Sezon Finali Fragmanı! Reyhan Miran’a Karşı Yumuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler