Ana SayfaDizilerÇarpışma Final Bölümüyle Ekranlara Geldi! Kadir Cansız'dan İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma Final Bölümüyle Ekranlara Geldi! Kadir Cansız’dan İntikamını Alıyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma final bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin final bölümünde; Cansız, Zeynep’i bıçaklar. Kadir, Zeynep’i yaralı bi şekilde hastaneye yetiştirir. Ama Zeynep yaşamını yitirir. Kadir için tek yaşama sevinci Zenep’in kızı Aylin’dir artık onun için yaşayacaktır. Kadir, kendine gelir gelmez Cansız’ın peşine düşüyor. Kadir Cansız’dan intikamını alıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Kadir Cansız’dan İntikamını Alıyor!

Kadir, Zeynep’i kucağında dışarı çıkarır. Arabaya bindirip hastaneye yetiştirir. Ama doktorlar Zeynep’in öldüğünü söyledikten sonra Kadir, yıkılır. Zeynep’in cansız bedeniyle dakikalarca konuşur ve onu bırakmak istemez. Biraz kendisini toparladığında dışarı çıkar. Veli’de perişan haldedir. Veli ve Kadir kafalarına silahı dayayıp yapamadıkları sırada hepsine aynı anda Zeynep’in Kadir’e veda videosu gelir.

ÇARPIŞMA FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, kendini toparlayarak Aylin’in yanına gider. Aylin, uyuduğu için başında ona bundan sonra  onun için yaşayacağını söyler. Veli ise kendisini öldürmeyi başaramayıp Cansız’ın peşine düşer. Veli, Kadir’in öfkesinin büyüklüğünü bildiği için onu takip eder. Kadir, Cansız’ı tanıyan tüm kişilerin isimlerini bulur. Tek tek yanlarına gidip Cansız’ın yerini sorar. Bilmediğini söyleyenleri öldürür.

Veli ise Kadir’in arkasından onun öldürdüğü insanları yok edip oraya kendi izlerini bırakıp geçmişte Kadir’e yaptıklarının cezasını çekmek ister. Cemre, Aylin’le konuşup onu rahatlatır. Onu parka götürür. Cansız, Veli’nin ve Kadir’in peşine düştüğünün haberini aldığı için son kozu olan Aylin’i kaçırtır. Cemre, ne olduğunu anlayamaz birden arabasının önüne birileri gelip Aylin’i götürürler. Kerem, motosikletiyle Cemre’yi takip ettiği için olayın farkına varıp adamları takip eder. Aylin’i götürdükleri yeri Kadir’e bildirir.

Kadir, geldiğinde içeriye girip Cansız’a ulaşır. Cansız, Veli’yi öldürürse Aylin’i vereceğini söyler. Kadir, Veli’yi arayıp iş birliği yapar. Onu öldürmüş gibi yapıp. Cansız’ın karşısına çıkar. Cansız. bu seferde kendi kafasına sıkarsa Aylin’i vereceğini söyler. Kadir, Cansız’ın iki ayağına da kurşun sıkar. Cansız’ın telefonu çalar ve Veli açar. Cehennemden aradığını Aylin’in ailesinin yanında olduğunu söyler. Kadir, Cansız’ı ailesinin mezarının yanına götürüp öldürür. Veli, gelip suçu kendisi üstlenmesi konusunda Kadir’i ikna eder ve tutuklanır.

 Çarpışma 24. Final Bölümü Fragmanı Geldi! Cansız Bu Seferde Aylin’i Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler