Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı Ve Itır Esen Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Ve Itır Esen Ayrıldı Mı?

Geçtiğimiz sene Kasım ayında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmıştı. Gündeme damgasını vuran bu ayrılık haberinin ardından kısa bir süre sonra Acun Ilıcalı ve Itır Esen’in yeni bir ilişkiye başladıkları iddia edilmişti. İddialar karşısında Itır Esen’den açıklamalar gelse de, Acun Ilıcalı sessiz kalmayı tercih etmişti. Geçtiğimiz gün suskunluğunu bozma kararı Alan Acun gelen açıklama Acun Ilıcalı ve Itır Esen ayrıldı mı sorusunu akıllara düşürdü.

Acun Ilıcalı ve Itır Esen Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz sene aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen ikili, sıkça birlikte görüntülenmeye başlamışlardı. İddiaların ardından birlikte tiyatroya giden ve kameralara yakalanan ikilinin ardından birlikte Dubai tatiline çıktıkları iddia edilmiş ancak ikili konu hakkında uzun bir süre açıklama yapmamıştı.

Acun Ilıcalı İle Şeyma Subaşı Neden Ayrıldı?

Itır Esen “Acun Medyada Çalışmayı Seviyorum”

Aşk yaşadıkları iddia edilen ikili hakkında ilk açıklama Itır Esen‘den gelmişti. Kendisi hakkında sorulan soruları yanıtlamak için verdiği bir röportajda aralarında sadece arkadaş ve iş ilişkisi olduğu yanıtını vermişti. Acun Medyada çalışmayı çok sevdiğini açıklayan Itır Esen, Acun Ilıcalı’nın da iyi bir akıl hocası olduğunu dile getirmişti.

Itır Esen Kimdir?

Acun Ilıcalı ve Itır Esen Ayrıldı Mı?

Itır Esen’le aşk yaşadığına kesin gözüyle bakılan Acun Ilıcalı’dan dün şaşırtıcı bir açıklama geldi. Itır Esen’le aralarında bir ilişki olmadığını açıklayan Acun Ilıcalı kendisi hakkında böyle haberlerin çıkmasını yadırgamadığını belirterek şuan sadece işlerine odaklandığını ve çok yoğun olduğunu belirtti. Ancak bu açıklamanın ilişki iddialarından 7 ay sonra gelmesi kafaları karıştıran bir etki yarattı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler