Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal Ve Melisa Sütşurup İlişkisinde Aldatma Skandalı!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal Ve Melisa Sütşurup İlişkisinde Aldatma Skandalı!

Bir süredir hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Mustafa Sandal geçtiğimiz gün özel hayatında yaşanan gelişmelerle gündeme geldi. Emina Jahovic ile evliliğinden sonra Melisa Sütşurup’la ilişkide olduğu ortaya çıkan Mustafa Sandal’ın birlikteliği aldatma haberiyle ortaya çıktı. Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup ilişkisinde aldatma skandalı gündeme damgasını vurdu.

İlişkilerini Gözlerden Uzak Tuttular

Bir süre önce başlayan Melisa Sütşurup ve Mustafa Sandal ilişkilerini gözlerden uzak yaşama kararı aldılar. Bu nedenle ikili birlikte gittiği yerlerden ortak paylaşımlar yapmamaya da dikkat etti. Ancak geçtiğimiz gün Melisa Sütşurup’un Tayland’a gitmesiyle görüntülenen ikilinin birlikte oldukları ortaya çıktı.

Mustafa Sandal ve boşandığı eşi Emina Jahovic kavga etti!

Melisa Sütşurup Deliye Döndü

Sosyal medyada Mustafa Sandal’ın kendisini aldattığı haberlerini gören Melisa Sütşurup‘un çok sinirlendiği söyleniyor. İddialara göre bu haberi teyit etmek için elinden geleni yapan Şurup, Mustafa Sandal’ı aradı ve ikili arasında ciddi bir kavga yaşandı. Ardından ilişkisini gözden geçirme kararı alan Melisa Sütşurup’un, Mustafa Sandal’ın telefonlarına cevap vermediği söyleniyor.

Melisa Sütşurup Kimdir?

Mustafa Sandal Ve Melisa Sütşurup İlişkisinde Aldatma Skandalı!

Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup biraz kafa dinlemek için birlikte tatile çıkma kararı alarak Fransa’ya gitti. İkilinin yakın arkadaşlarının da katıldığı bu tatilden Melisa Sütşurup Türkiye’ye erken dönmek durumunda kaldı. Ardından arkadaşıyla birlikte gece eğlencesine çıkan Mustafa Sandal ise, o gece Fransız bir güzelle sarmaş dolaş görüntülendi. Mustafa Sandal’ı tanıyan bir hayranı tarafından sosyal medyada yayınlanan bu görüntüler ise ikilinin ilişkilerinde ciddi sorunlar yaşamasına neden oldu.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler