Ana SayfaKimdirMelis Sütşurup Kimdir?

İlgili Postlar

Melis Sütşurup Kimdir?

Emina Jahovic’le geçen yıl yollarını ayıran Mustafa Sandal sosyetik güzel Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başladı. Peki son günlerde merak edilen isim Melis Sütşurup Kimdir? Melis Sütşurup Ne İş Yapıyor? Melis Sütşurup Nerede Doğdu? Melis Sütşurup Aslen Nereli? Melis Sütşurup Hangi Burç? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Melis Sütşurup Nerede Doğdu? Melis Sütşurup Aslen Nereli? Melis Sütşurup Hangi Burç?

Melis Sütşurup  1 Ocak 1989 Yılında İstanbul’da Doğmuştur. Melis Sütşurup Aslen İstanbulludur. Melis Sütşurup Oğlak Burcudur.

Melis Sütşurup Kimdir?

Emina Jahovic’le geçen yıl yollarını ayıran Mustafa Sandal yeni bir aşka yelken açmış sosyetik güzel Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak aşklarını ilan ettiler. Bu gelişmenin ardından “Melis Sütşurup kimdir? sorusu magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyetik güzel Melis Sütşurup 29 yaşında ve butik sahibidir. Mustafa Sandal gibi bir kez evlilik yapan Melis Sütşurup boşanmıştır. Melis Sütşurup’un bir oğlu vardır.

Sosyetik güzel Melis Sütşurup, Musti’nin parçasını dinlerken çektiği videoya “Demiştim, keşke arkada çalan şarkıyı duysanız diye” notunu düştü.

İlker Kaleli ile kuzen oldukları bilinen Melis Sütşurup’un Sibel Can ile benzerliği dikkatleri üzerine çekmeyi başardı…

MUSTİ ‘GEL BANA’ DEDİ

Oldu bi kere
Kalp uydu sana
Ne dersen de
Vazgeçmem artık
Gel bana
Gel bana

İçimde bir tutku
Sürekli bir kurgu
Bakınca görüyorum
Seninle hayatı
Gel bana
Gel bana.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler