Ana SayfaÜnlülerErkan Kolçak Köstendil'in Yeni Projesi

İlgili Postlar

Erkan Kolçak Köstendil’in Yeni Projesi

“Çukur” dizisinde “Vartolu”karakteriyle çok sevilen ve adından övgüyle bahsettiren Erkan Kolçak Köstendil’in yeni projesi belli oldu. Yeteneği ile adından söz ettiren başarılı oyuncu, yeni projesine Ekim ayında imza atmayı ve planlıyor. 1 sene boyunca sürecek olan projenin detayları haberimizde.

“Vartolu” Çok Sevildi

“Çukur” dizisinde “Vartolu” karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil’in performansı izleyici tarafından çok beğenildi. Yarattığı karakterle zaman içerisinde dizinin olmazsa olmazları arasına giren “Vartolu” geçtiğimiz sene diziye ara verse de, bu arada çok uzun sürmemiş ve yeniden senaryoda yer verilmişti.

Çukur’un Oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil’den Samimi Açıklama!

Şehir Hayatını Sevmiyor

Erkan Kolçak Köstendil geçtiğimiz sene kız arkadaşı Cansu Tosun ile dünya evine girmişti. Uzun süredir birlikte olan çift, ilişkilerini bir adım daha ilerleterek evlilik kararı aldıktan sonra, hayatlarını biraz daha gözlerden uzak yaşamaya başladılar. Erkan Kolçak Köstendil’in yakın arkadaşı ise başarılı oyuncunun şehir hayatını sevmediğini söylüyor.

Cansu Tosun Kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil’in Yeni Projesi

Erkan Kolçak Köstendil‘in yeni projesi bir tiyatro oyunu. Konservatuvar mevzunu olan ve oyunculuğa ilk adımını tiyatro sahnesiyle atan başarılı oyuncu son dönemlerdeki yoğunluklarından dolayı sahneye olan özlemini sık sık dile getiriyordu. Erkan Kolçak Köstendil önümüzdeki sezon “12 Numaralı Adam” isimli tek kişilik oyunla Türkiye turnesine çıkacak.

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler