Ana SayfaÜnlülerMurat Boz'un Gurur Dolu Paylaşımı

İlgili Postlar

Murat Boz’un Gurur Dolu Paylaşımı

Murat Boz ve Aslı Enver çifti, ilişkilerinde bazen bazı anlaşmazlıklar yaşasalar da her zaman kenetlenmeyi ve bir arada kalmayı başararak birbirlerine olan sevgilerini dile getirmekten asla çekinmiyor. İkilinin birbirlerine her alanda verdikleri destek gözlerden kaçmamakla birlikte aynı zamanda onları daha çok birbirlerine de bağlıyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir içerik paylaşan Murat Boz’un gurur dolu paylaşımı sevenleri ve Aslı Enver’i duygulandırdı.

Evlilik İddiaları Güçleniyor

Geçtiğimiz aylarda Murat Boz’un Survivor’un birleşme partisine katıldığı gece Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Aslı Enver hakkında yakında evleneceklerini ağzından kaçırmıştı. Bunun üzerine düet yapma kararı alan çift ise evlilik iddialarını yalanlayarak konuyu kapatmıştı. Ancak sonrasında yaşanan gelişmeler ve ikilinin arkadaş çevresinin yaptığı yorumlara göre çift ilerleyen dönemlerde dünya evine girmeyi düşünüyor.

Murat Boz alyans taktı! Evleniyor mu?

Birlikte Stüdyoya Girdiler

Murat Boz ve Aslı Enver çifti geçtiğimiz aylarda birlikte şarkı söylemek için stüdyoya girdiler. Paylaştıkları fotoğraflardan keyifli vakit geçirdikleri belli olan ikiliden ise hayranları birlikte söyledikleri bir şarkıyı yayınlamasını bekliyor. Bu isteğe net bir cevap vermeyen çift ilerleyen zamanlarda olabilir diyerek düet fikrinin ucunu açık bıraktılar.

Aslı Enver Kimdir?

Murat Boz’un Gurur Dolu Paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Show Tv ekranlarının sevilen dizisi “İstanbullu Gelin”de finale gelinmişti. 3 sezon süren dizisinin finalinde Murat Boz‘dan Aslı Enver’e tam destek geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Murat Boz “Alnının akıyla geçirdiğin üç sezon. Hayranlıkla izlediğim muhteşem oyunculuğun. Gönülden tebrik ediyorum. Seninle gurur duyuyorum bir tanem.” sözleriyle Aslı Enveri duygulandırdı.

Murat Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler