Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem Derici'nin Mest Of Albümü Çıktı!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Mest Of Albümü Çıktı!

Türk pop müziğine şarkıları ve tarzıyla yeni bir yön veren İrem Derici’nin Mest Of albümü çıktı. Yoğun bir çalışma sonrasında dinleyicisiyle bugün buluşan albüm, dijital platformlardan şimdiden yoğun bir ilgi gördü. Kenan Doğulu, Nalan, Aşkın Tuna, Ayhan Çakar, Feyyaz Kuruş, Sadun Ersönmez, Seda Akay, Sibel Alaş ve Sezen Aksu’nun birbirinden güzel bestelerinin yer aldığı albüm tüm müzik dünyasını mest ettirdi…

Mest Of’a Yoğun İlgi

Albüm demosu yayınlandığından beri sevenlerinden İrem Derici’nin yeni albümü Mest Of’a büyük bir ilgi var. Sadece gençlere değil, her yaştan ve her müzik zevkinden dinleyiciye hitap eden bu albüm için İrem Derici, aylardır yoğun bir hazırlık yapıyordu. Özenle seçilen şarkılar, İrem Derici’nin sevilen yorumuyla bir araya gelerek bugün dinleyicisiyle buluştu.

İrem “Mest Of” İçin Geri Sayımda

“Bu Albüm Dinleyicilerime Bir Hediye”

İrem Derici, “Mest Of” albümünde 9o’lı yıllara damgasını vuran birbirinden eşsiz 8 parçayı seçti. Seçtiği parçaların onu ezelden beri mest ettiğini anlatan İrem Derici “Benim kendi mest of’ um… Dinlerken mest olduğum bu güzel şarkıları bir de ben seslendirmek istedim. Bu albüm dinleyicime benden bir hediye’ sözleriyle heyecanını dile getirdi.

İrem Derici’nin Mest Of Albümü Çıktı!

Albüm için İrem Derici’de en az dinleyiciler kadar heyecanlıydı. Geçmişten günümüze bir geçiş olan Mest Of albümü İrem Derici’nin söylemekten en çok zevk aldığı şarkılardan oluşuyor. Özgür Aras prodüktörlüğünde çıkan albümdeki şarkıların düzenlemeleri Mustafa Ceceli ve Apler Atakan İmzası taşıyor.

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler