Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Bu Yalanı Sürdürecek...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 2. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Bu Yalanı Sürdürecek Mi?

Star Tv ekranlarının yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 1. bölümünde; Nejat’ın 6 yaşındaki kızı Kayra annesini hiç görmemiştir. Nejat, kızına annesinin Afrika’da yardıma muhtaç için orada çalıştığını zanneder. Her hafta annesinin ağzından kızına mektup yazar ama artık Kayra, annesinin gelmesini ister. İyice köşeye sıkışan Nejat, eski karısına ulaşmaya çalışır ama ulaşamaz. Suna, Nejat’tan özür dilemek için evine gider. Doğum gününde Suna’yı gören Kayra, onu annesi zanneder. Suna Bu Yalanı Sürdürecek Mi?

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Furkan Palalı Kimdir?

Suna Bu Yalanı Sürdürecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kayra’nın annesi Aylin, Kayra’yı daha bebekken terk etmiştir, Nejat ise kızının terk edilmenin acısını hissetmesin diye, annesinin Afrika’da çok önemli görevleri olduğunu söyler ve yıllarca kızına annesinin ağzından mektuplar yazmıştır. 6 yaşına girecek olan Kayra’nın doğum günü yaklaşır. Kayra, doğum gününe annesinin mutlaka geleceğini düşünür. Nejat, kızının bu düşüncesinden vazgeçirmeye çalışsa da Kayra büyük bir hevesle annesinin geleceğine inanır. Nejat, çaresizce Aylin’e ulaşmaya çalışır.

BENİM TATLI YALANIM 1.BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna’nın tek hayali, çocukken kaybettiği annesinin muhallebici dükkanını yeniden açıp annesinin hatırasını yaşatmaktır. Abisi Rafet’in borcu yüzünden dükkanlarına haciz gelmesiyle, Suna’nın hayali suya düşer. Suna ve ailesi ekmek teknelerini kurtarmak için acil 200 bin liraya ihtiyaçları vardır. Aile kara kara düşünürken, reklam filmi çekmek için mekan arayan Nejat çıkagelir.

Suna, Nejat’ı kahvehaneyi almak için gelen biri zanneder ve ona ağzına geleni söyleyerek kovmaktan beter eder. Daha sonra Suna, Nejat’ın kim olduğunu öğrenir ve söylediklerinden pişman olur. Nejat, eğer reklam filmi için kahvehaneyi kiralarsa borcun bir kısmını ödeyip rahat nefes alacaklarını düşünen Suna, ondan özür dilemek için yola çıkar.

Eski karısı Aylin’e ulaşamayan Nejat, kızına gerçekleri anlatmaya karar verir. Kızına bu durumu nasıl anlatacağını düşünen Nejat’ın kapısı çalınır ve karşısında elinde pastayla Suna’yı bulur. Suna, kendisini zorla içeri davet ettirir ve bundan sonraki gelişen olaylar Nejat’ın da kontrolü dışında gelişir. Kayra, doğum günü sabahı evinde beyazlar giymiş uzun saçlı babasının tarif ettiği gibi birini görünce onu annesi zanneder. Suna ve Nejat, kendilerini bir evlilik oyununun içinde bulurlar.

Benim Tatlı Yalanım İlk Bölümü İçin Gün Sayıyor! Dizinin 4. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler