Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım İlk Bölümü İçin Gün Sayıyor! Dizinin 4. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım İlk Bölümü İçin Gün Sayıyor! Dizinin 4. Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv ekranlarının yaz dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 13 haziran perşembe akşamı saat 20: de izleyicisi ile buluşacak. Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer’in baş rollerini paylaştığı dizinin 1. bölüm 4. fragmanı yayınlandı. Dizinin daha önce yayınlanan fragmanlarından dizi severler iyi bir yaz dizisi olacağını düşünüyorlar. Benim Tatlı Yalanım ilk bölümü için gün sayıyor.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Furkan Palalı Kimdir?

Benim Tatlı Yalanım İlk Bölümü İçin Gün Sayıyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisinde; Nejat karısı tarafından terk ediliyor ve kızını tek başına büyütmeyi üstleniyor. Kızının psikolojisinin bozulmaması ve onun üzülmemesi için küçük yalanlar söylemeye başlıyor. Nejat’ın yalanları artık bir noktada tıkanmaya başlıyor. Kayra büyüdükçe babasını iyice köşeye sıkıştırmaya başlıyor. Nejat’ın o içinden çıkılmaz anlarında karşısına birden Suna çıkıyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 1. bölüm 4. fragmanı izle…

BENİM TATLI YALANIM NASIL BİR DİZİ!

 

Nejat ve Suna’nın masum bir yalanla başlayıp, tutku dolu bir aşka dönüşecek hikaye izleyenleri bekliyor. Hikaye, karısı tarafından terk edilen Nejat’ın kızı üzülmesin diye söylediği beyaz yalanlarla başlıyor. Annesini hiç görmemiş olan Kayra, büyüdükçe babasının yalanları içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Nejat kızına, annesinin ağzından mektuplar yazıp kızını kandırmaya devam ediyor. Ama artık Kayra, annesini istiyor. Nejat, yalanlarının içinde boğulup kaldığı sırada yolu beklenmedik bir şekilde Suna ile kesişiyor.

Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz durumda olan Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişiyor. Suna ile Nejat kendilerini hiç beklemedikleri bir oyunun içinde bulurlar.

BENİM TATLI YALANIM KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi usta oyuncular yer alıyor. İlginç konusu ve usta oyuncu kadrosu ile dizi büyük bir izleyici kitlesine ulaşacağı düşünülüyor. Uzun soluklu olacağı düşünülen dizinin şimdiden fanları oluşmaya başladı.

Benim Tatlı Yalanım 13 hazin perşembe günü 20:00’da Star’da

Yeni Dizi Benim Tatlı Yalanım’ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler