Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Neden Mahkemelik Oldu?

İlgili Postlar

Demet Akalın Neden Mahkemelik Oldu?

Sevilen şarkıcı Demet Akalın, dobralığıyla biliniyor. Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında olan Akalın geçtiğimiz günlerde Sinan Akçıl ile sert bir tartışmaya girmişti. İkilinin birbirine olan sözleri ise sosyal medyaya bomba gibi düştü. Tam sinirler yatışıyor derken geçtiğimiz gün bir paylaşıma sinirlenen şarkıcı bir takipçisine dava açma kararı verdi. Demet Akalın neden mahkemelik oldu? Detayı haberimizde…

Sert Rüzgarlar Esmeye Devam Ediyor

Demet Akalın ve Sinan Akçıl arasında geçtiğimiz günlerde bir tartışma ateşlenmişti. Demet Akalın’ın sosyal medyadan yaptığı bir göndermeye sahnede Demet Akalın’ı engellediğini açıklayan Akçıl’ın bu sözleri Demet Akalın’ı çok sinirlendirdi. Demet Akalın, Akçıl için “Pahalıya patlayacak bu ona” açıklamasını yaptı.

 Demet Akalın ‘formalite boşanma’ iddialarına yanıt verdi

Demet Akalın’ın Takipçisinden Şaşırtan Paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın bir takipçisi, Akalın’la konuştuğuna dair sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Fotoğrafa göre Akalın takipçisine “Fotoğraflarını görüyorum çok yakışıklısın canım. Biz konser için Adana’ya da geleceğiz haberin olsun” mesajını atmış olması ise sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Demet Akalın Neden Mahkemelik Oldu?

Sosyal medyada yankı uyandıran fotoğraf okları Demet Akalın‘a çevirdi. Bu durum karşısında sinirlenen Demet Akalın ise “Namusumla dalga geçirmem!” yorumu yaptı. Kısa bir süre ardından söz edilen fotoğrafın shoptan ibaret olduğu ortaya çıktı. Durumun şakasını bile çok sinir bozucu bulan Akalın ise takipçisine dava açarak, Twitter hesabından “”Savcılığa gidince de aynı delikanlılığı bekliyor avukatım!! Sakın şaka yaptımla yırtarım sanma güzel bir de tazminat davası açıcam sana!! Seni terbiyesiz!!!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler