Ana SayfaÜnlülerBilal Sonses Askere Gidiyor!

İlgili Postlar

Bilal Sonses Askere Gidiyor!

Son dönemlerin sevilen şarkıcısı, yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine toplayan isimler arasında yer alan Bilal Sonses askere gidiyor! Geçtiğimiz gün yayınlanan şarkısına gelen yoğun ilgiden memnun olan Bilal Sonses, sevenleriyle kurduğu bağa yönelik bir paylaşım yaptı.

YouTube’da Rekor Kırıyor

Kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan Bilal Sonses, çıkardığı şarkılarla YouTube’da rekor kırıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bilal Sonses’in Nisan ayında Bengü ile “İçimden Gelmiyor” şarkısını yorumlamıştı. İkilinin sevenleri tarafından büyük ilgi gören parça YouTube’da 23 milyondan fazla tıklandı.

“İçimdeki Sen” 24 Saatte Bir Milyon Barajına Dayandı!

“Sen Aldırma”ya Büyük İlgi

Son dönemin en popüler isimleri arasında olan Bilal Sonses ve Reynmen geçtiğimiz gün merakla beklenen parçalarını yayınladılar. “Sen Aldırma” ismini verdikleri şarkıya ikilinin sevenlerinden de yoğun bir ilgi vardı. Şimdiden dillere dolanan parçanın klibi ise hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Reynmen Kimdir?

Bilal Sonses Askere Gidiyor!

Bilal Sonses, bugün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla sevenlere askere gideceğini açıkladı. Bugün saat 13.00’da Maltepe birliğine teslim olacağınıu açıklayan Bilal Sonses, 21 günlük bu süreçte sosyal medya paylaşımlarının Mustafa Tulunay’a ait olacağını söyleyerek, Reynmenle imza atmış oldukları “Sen Aldırma”yı da sevenlerine emanet etti.

Bilal Sonses Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler