Ana SayfaDizilerGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri - (3 - 9 Haziran...

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (3 – 9 Haziran 2019)

Magazinhaberleri arasında geçen haftanın en çok merak edilen haberleri (3-9 Haziran 2019) arasında en çok Aykut Cömertin üzücü haberi oldu.

Aykut Cömert’in Cenazesinde Beren ile Belçim Gözyaşlarına Boğuldu!

Geçtiğimiz gün hastalığına yenik düşen fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Aykut Cömert’in cenazesi Zincirlikuyu Camii’de öğle namazında kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü. Cenaze törenine bir çok ünlü katıldı. Beren Saat’le Belçim Bilgin bir birlerine sarılarak Cömert için gözyaşı döktülor.

Acun Ilıcalı Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

Bayramı Çeşme’de geçiren Acun Ilıcalı‘nın tatile kız arkadaşıyla birlikte gittiği iddia ediliyor. Kendisinden 30 yaş küçük Çağla Ayça Altunkaya ile görüntülenen Acun Ilıcalı iddialara göre birkaç aydır Altunkaya ile bir ilişki yaşıyor. Çeşme’de bir araya gelen ikili ise, arkadaşlarıyla birlikte sürat teknesiyle denize açılarak tatilin tadını çıkartırken görüntülendi.

Beren Saat’in Son Vedası…

Uzun bir süredir Kenan Doğulu ile ayrıldı, ayrılacak gibi haberlerle gündemde olan Beren Saat, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından eşinin doğum gününde birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaştı.

Onur Büyüktopçu’ya Hayranlarından Sitem!

Onur Büyüktopçu’nun önümüzdeki sezon programda olmayacağı haberine sosyal medyadan“Gitmeyin” ‘Sen yoksan bizde yokuz’ yorumları yağmaya başladı. Yemekteyiz programını yeni sezonda Seda Sayan’ın sunabileceği şeklinde çıkan haberler üzerine, Büyüktopçu’ya “Seda Sayan varsa, biz yokuz” gibi mesajlar gelmeye başladı.

Hazal Kaya Senelerdir Savaştığı Hastalığı Açıkladı!

Bildiğiniz üzere Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin bebek beklediği bir süredir gündemdeydi. Çift bu konuyu ne kadar yalanlasa da, ikilinin yaşamına dahil olanların, çalışma arkadaşlarının ve Hazal Kaya’nın ani kilo olması sevenlerinin iddialara kesin gözüyle bakmasını sağlamıştı.

Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı’yı Polis Yatıştırdı!

Evliliklerinde yaşanan sorunların basına yansıması ile birlikte Sinan Akçıl bu konu ile ilgili konuşmama kararı aldığını açıkladı. Bunların özel konular olduğunu, aralarında çözmeye çalıştıklarını açıklayan Sinan Akçıl bu konuda açıklama yapmasının da doğru olmayacağını vurguladı.

Her Yerde Sen Dizisine Eleştiri Yağmuru!

Aybüke Pusat, en son Şahin Tepesi dizisinde umduğunu bulamadı. Furkan Andıç’da Kardeş Çocukları dizisinden ayrıldıktan sonra iyi oyuncu Her Yerde Sen dizisinde buluştu. Dizinin tanıtımlarından sonra iki oyuncuyu izleyenler birbirlerine yakıştığı yorumlarında bulunurken, patron çalışan aşkı konulu olmasına eleştirilerde bulunanlar da oldu.

Seda Sayan’a Oktay Kaynarca’dan Dekolte Uyarısı!

Seda Sayan sahneye ünlü modacı Nur Yerlitaş imzalı üzeri taşlarla bezenmiş yandan derin yırtmaçlı ve derin transparan dekolteli elbisesiyle bütün gözleri üzerine çevirdi. Birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken sanatçı, danslarıyla da kendisini izlemeye gelenleri mest etti.

Aras Bulut İynemli’nin Filmdeki Partneri Belli Oldu!

Kore’de büyük izlenme kitlesine ulaşan sinema filminden uyarlanan projenin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin olacak. Filmin senaryosunu ise Kubilay Tat kaleme almış. Etkileyici bir baba kız hikayesi olan ‘7. Hücredeki Mucize’ isimli proje beyaz perdeye taşınacak.

Kenan Doğulu Beren Saati Gerçekten Aldattı Mı?

Bir süredir aralarının açık olduğu bilinen Beren Saat’in sosyal medyadan eşine verdiği doğum günü mesajı oldukça kafa karıştırıcıydı. Önemli olanın aşk olduğunun altını çizen Beren Saat ” Güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal sureci hiç merak eden yok.” demesi ikilinin birbirine olan sevgisinde değil güveninde bir sorun olduğunu akıllara getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler