Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı'yı Polis Yatıştırdı!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı’yı Polis Yatıştırdı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 5 ay önce dünya evine girme kararı almışlardı. Geçtiğimiz haftalarda ise çiftin boşanacakları iddiaları gündeme gelmeye başladı. İkili hakkında ortaya çıkan yeni bir iddia ise çiftin sürekli kavga ettiği yönünde. Birkaç kez çığırından çıkan kavgalarda Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’yı polis yatıştırdı!

Evlilik Neden Bitiyor?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliğinin biteceği yönündeki iddialar günden güne güçleniyor. İkilinin arasında yaşanan gerginliğin asıl nedeni ise hala gizemini koruyor. Evliliklerinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle ayrılacakları söylenen çift hakkında iddialar boşanmak için mahkemeye başvurdukları yönünde.

Sinan Akçıl’dan Şok Eden Burcu Kıratlı Açıklaması..

Sinan Akçıl Konuşmama Kararı Aldı

Evliliklerinde yaşanan sorunların basına yansıması ile birlikte Sinan Akçıl bu konu ile ilgili konuşmama kararı aldığını açıkladı. Bunların özel konular olduğunu, aralarında çözmeye çalıştıklarını açıklayan Sinan Akçıl bu konuda açıklama yapmasının da doğru olmayacağını vurguladı. Bir dönem ayrı yaşadıklarını doğrulayan Akçıl ikilinin yeniden bir arada yaşamaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı’yı Polis Yatıştırdı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliğinde yaşanan kriz iddiaları gün geçtikçe daha da ciddi bir hal alıyor. Çift bildiğiniz üzere evlendikten sonra birlikte Akatlar’da bir eve taşınmışlardı. Ancak komşuları çiftin sürekli gece yarılarına kadar birbirlerine bağırarak kavga ettiklerini söylediği iddia ediliyor. İkili arasında yaşanan gerginliğe birkaç kez polisin dahil olduğu ve tarafları da sakinleştirdiği söyleniyor.

Burcu Kıratlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler