Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'dan Şok Eden Burcu Kıratlı Açıklaması..

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Şok Eden Burcu Kıratlı Açıklaması..

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı geçen Ocak ayında muhteşem bir düğünle, Amsterdam’da dünya evine girmişlerdi. Ünlü çiftin ayrılık dedikoduları kulislerde konuşuluyorduki boşanma iddiaları Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. Evlilikleri olay olan Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı gerçekten boşanıyorlarmı? Tüm detaylar Haberimizde..

Boşanacağı İddia Edilen Sinan Akçıl’dan Açıklama Geldi!

Sinan Akçıl’dan Şok Eden Burcu Kıratlı Açıklaması Geldi..

Ünlü çiftin bayram sonrasında ayrılacağı iddiası magazin haberlerinde şok yarattı. Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı arasındaki kıskançlık krizi sebebiyle boşanma kararına vardıkları iddia ediliyor.

Sinan Akçıl kimdir?

sinan akçıl ve eşi ile ilgili görsel sonucu

Burcu Kıratlı Kimdir?

Sinan Akçıl: “Şuan problem yok.” demişti..

Sinan Akçıl’ın geçtiğimiz dönemlerde;  “Şuan problem yok.” açıklamasından sonra ünlü çiftin avukatları aracılığıyla boşanma dilekçelerini mahkemeye teslim ettikleri iddia edildi.

Akçıl Ve Kıratlı’dan Üzücü Haber…

Sabah gazetesinin yaptığı özel habere göre ünlü çiftin karşılıklı açtıkları boşanma davalarının bayram sonrasına ertelendiği ve Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı’nın Haziran ayında tamamen boşanacakları öne sürüldü.

Sinan Akçı: “Bir Dönem Ayrı Yaşadık…Şu an Aynı Evdeyiz”

Dahan önce ilişkileri hakkında merak edilenleri ayrılık konusunu anlatan Sinan Akçıl, “Bu konularda konuşmam doğru değil, özel konular bunlar, biz bunu kendi aramızda düzgün bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, bir dönem ayrı yaşadığımız doğru ama şuan aynı evdeyiz, önemli olan iç huzurumuz, bu süreçte ne o üzülsün ne ben üzüleyim diyorum.” ifadeleriyle açıklamada bulunmuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler