Ana SayfaÜnlülerSurvivor Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesinin büyük final yapmasına çok kısa bir süre kaldı. Son bölümde birinci ve ikinci dokunulmazlık oyununun ikisini de kaybeden Beyaz takım Büşra ve Okay’ı eleme adayları olarak belirledi. Dün akşam yayınlanan son bölümde toplu oylama sonucuna göre belirlenen oylama sonucunda iki adaydan bir isim belirlendi. Survivor adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Ayrıntılar haberimizde…

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor’da sona doğru adalar birleşti. Türk ve Yunan yarışmacılar birlikte yaşamaya ayak uydurmaya çalışıyorlar. Acun Ilıcalı. yaptığı açıklamada yarışmanın bundan sonrasında hızlı bir ilerleme süreci olacağını açıkladı. Yarışmacılar dört buçuk aydır ada şartlarına uyum sağlamaya çalışıyor. Sona doğru açlık, stres ve sürekli oyunlara  katılmak zorunda kalan yarışmacılar psikolojilerini zorluyorlar. Peki Survivor’da bu hafta kim elendi? Ada konseyinde neler konuşuldu?

SEDA SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI!

Seda, Dimitra ile eşleştiği oyunda büyük bir mücadele sonrasında oyunu kaybetti ve adeta çılgına döndü. Çılgına dönen Seda sinirini alamayıp beachteki sandalyeleri tekmelemeye başladı. Her hafta kan kaybeden Beyaz takımın yarışmacıların morallerinin pek iyi olmadığı gözlendi.

ADA KONSEYİNDE KONUŞULANLAR!

Acun Ilıcalı, bu hafta elenecek adayı açıklamak üzere ada konseyini topladı. İki eleme adayı olduğunu, Büşra ve Okay için seyircilerin oylarını kullandığını, hangi yarışmacı daha az oy alırsa adaya veda edeceğini belirtti. Zorluklara rağmen eğlenceli bir hafta olduğunu da söyleyerek eleme potasındaki Büşra ve Okay’a söz verdi.

Büşra; Survivor’da son düzlüğe geldiklerini, eğer elenirse çok üzüleceğini söyledi. Kendisine öz eleştiride bulunan Büşra, son zamanlarda oyunlarda pek iyi olmadığını kabul etti ve sonucun ne olacağını bilmediğini söyledi.

Okay; Beşinci kez eleme potasına düştüğünü, konuşacak pek bir şey olmadığını, bundan sonraki süreci halkın karar vereceğini söyleyerek. ‘Umarım kalırım’ dedi.

ELENEN İSİM BÜŞRA OLDU!

Büşra son olarak buraya kadar gelebildiğini için çok mutlu olduğunu, performans olarak kendini gösteremediğini, en başta kendisini geliştirmek için fırsat bulamadığını ve fırsat bulduğunda ise rakiplerinin geliştiğini söyledi.

 Survivor 20. Hafta Eleme Potasına Düşen Yarışmacılar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler