Ana SayfaDedikoduHazal Kaya Senelerdir Savaştığı Hastalığı Açıkladı!

İlgili Postlar

Hazal Kaya Senelerdir Savaştığı Hastalığı Açıkladı!

Geçtiğimiz hafta Hazal Kaya hamile olduğu açıklamasıyla hakkında çıkan iddialara son noktayı koymuştu. Uzun süredir anne, baba olmaya hazırlandıkları düşünülen Hazal Kaya ve Ali Atay çiftin bu haberi duyurmasının ardından  Kaya internette yayınlanan bir programa konuk olarak kendi hakkında sorularını yanıtladı. Programda Hazal Kaya senelerdir savaştığı hastalığı açıkladı.

Hazal Kaya Anne Oluyor

Bildiğiniz üzere Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin bebek beklediği bir süredir gündemdeydi. Çift bu konuyu ne kadar yalanlasa da, ikilinin yaşamına dahil olanların, çalışma arkadaşlarının ve Hazal Kaya’nın ani kilo olması sevenlerinin iddialara kesin gözüyle bakmasını sağlamıştı.

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya’nın Gözyaşları!

“Bebek İçin Hassas Zamanlardı”

Hazal Kaya’nın hamileliğini saklaması gündeme bomba gibi düşmüş ve herkes bunun nedenini sorgulamaya başlamıştı. Geçtiğimiz hafta konu hakkında açıklama getiren Hazal Kaya, ilk iki ayın bebek için hassas dönemler olduğu için açıklamamayı tercih ettiklerini ama her şeyin yolunda olduğu yönünde bir açıklama yaparak, sonunda hamileliğini sevenleriyle paylaşmıştı.

Hazal Kaya Senelerdir Savaştığı Hastalığı Açıkladı!

Katıldığı internet programına kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Hazal Kaya, kimsenin bilmediği hastalığı hakkında da ilk kez konuştu. Hazal Kaya “Vazovagal Senkop” hastalığına sahipmiş, Bu hastalık aşırı korku, stres gibi duygulara aşırı hassasiyet göstermekle birlikte, fiziksel yorucu aktivitelerin ardından kalpte bir baskı oluşturarak kişinin nabzının düşmesine ve uzun süreli baygınlıklara neden olabiliyor. Bu durumun üzerinde çok ciddi bir baskı yaratığını açıklayan Hazal Kaya’ya bizde geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Hazal Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler