Ana SayfaDedikoduHelin Avşar'dan Estetik Açıklaması

İlgili Postlar

Helin Avşar’dan Estetik Açıklaması

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Helin Avşar yeni imajıyla gündeme gelmiş ve tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Estetik yaptırdığı iddia edilen Helin Avşar’ın yüz hatlarındaki değişim sevenlerinin gözünden kaçmamıştı. Kendisi hakkında çıkan iddialara ise Helin Avşar’dan estetik açıklaması herkesi şaşırttı…

Helin Avşar Bambaşka Biri Oldu

Helin Avşar geçtiğimiz senelerde sunuculuk hayatına bir süre ara vermeyi tercih etmişti. Bu esnada imaj değişikliği yapan Helin Avşar, geçtiğimiz haftalarda şaşırtıcı bir imajla sevenlerinin karşısına çıktı. Ani değişimiyle olay yaratan Avşar’ın yanaklarının daha zayıf ve çenesinin daha sivri olduğundan estetik yaptırdığı düşünülüyordu.

Helin Avşar’ın Estetiksiz Halini Görenler İnanamıyor

Helin Avşar, Hülya Avşar’ Rakip Oluyor

Hülya Avşar geçtiğimiz sene kendi tekstil markasını oluşturmuş ve baskılı t-shirtler üretmeye başlamıştı. Helin Avşar’da sosyal medyada sıklıkla bu ürünleri paylaşarak ablası Hülya Avşar’a destek oluyordu. Ancak geçtiğimiz gün Helin Avşar’dan şaşırtıcı bir sosyal medya paylaşımı geldi. Çok yakında kendi tekstil markasının  ürünleriyle sevenleriyle olacağını açıklayan Helin Avşar’ın, Hülya Avşar’a rakip olmaya hazırlandığı öğrenildi.

Hülya Avşar Kimdir?

Helin Avşar’dan Estetik Açıklaması

Helin Avşar imaj değişikliği ile ilgili olarak hakkında çıkan iddialara sitem etti. Estetik yaptırmadığını sadece saçlarının rengini değiştirdiğini açıklayan Helin Avşar, “Allah aşkına hiç estetik veya herhangi bir operasyon geçirmişe benziyor muyum? Estetiğe karşı değilim ihtiyaç duysam yaptırırım.” açıklamasında bulundu.

Helin Avşar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler