Ana SayfaÜnlülerBelçim Bilgin Yıllar Sonra Yılmaz Erdoğan'ı Anlattı

İlgili Postlar

Belçim Bilgin Yıllar Sonra Yılmaz Erdoğan’ı Anlattı

Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz sene 12 senelik evliliklerini ani bir kararla son noktayı koymuşlardı. Ancak çift boşanmalarına rağmen dost kaldıklarını her şeyin, sevgi ve saygı çerçevesinde son bulduğu açıklamasında bulunmuşlardı. Geçtiğimiz gün bir röportaj veren Belçim Bilgin yıllar sonra Yılmaz Erdoğan’ı anlattı.

Dost Kaldılar

Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çifti geçtiğimiz sene boşanma kararı alarak, evliliklerini anlaşmalı olarak tek celsede noktalamışlardı. Boşanma nedeni hakkında bir açıklama yapmamayı tercih eden çift, mahkemeden kol kola çıkarak hala dost olduklarının mesajını vermişlerdi.

Belçim Bilgin – Yılmaz Erdoğan Çiftinin Boşanmasına Dair Bilinmeyen Detaylar!

Oyunculuk İçin Londra’ya Gitti

Belçim Bilgin, 2016 senesinde oyunculuk kariyeri için yoğunluklu olarak zamanını Londra’da geçirme kararı almış ve Yılmaz Erdoğan’da eşini desteklemişti. Ünlü oyuncu boşandıktan sonra da bir süre çocuğuyla birlikte Londra’da yaşadı. Londra’yı tercih etmesinin nedeni olarak da Türkiye’ye diğer ülkelerden daha yakın olmasından kaynaklandığını açıklamıştı.

Belçim Bilgin Kimdir?

Belçim Bilgin Yıllar Sonra Yılmaz Erdoğan’ı Anlattı

Belçim Bilgin seneler verdiği bir röportajda seneler sonra Yılmaz Erdoğan‘la ilk buluşmalarını anlattı. O gün çok heyecanlı olduklarını anlatan Beçlmim Bilgin, Yılmaz Erdoğan’la ilk buluşmasının 2004 senesinde Paris’te katıldıkları bir program sonrası olduğunu dile getirdi. Görüştüklerini kimsenin bilmediğini ve birinin onları tanıyacağından çekindiklerini açıklayan Belçim Bilgin, “Ailem bile bilmiyordu. El ele tutuştuk. Benim elim ne kadar terlediyse artık, yüzümden bile terler aktı. Ter dolu bir buluşma oldu.” sözleriyle o gün ki heyecanını dile getirdi.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler