Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'ya Büyük Sürpriz!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’ya Büyük Sürpriz!

Son dönemlerde özel yaşantısıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün kızlarıyla bir aradaydı. Survivor programı için sık sık Türkiye’den uzaklaşmak zorunda olan Ilıcalı son dönemlerde vaktinin büyük bir kısmını Dominik’te geçirmek durumunda kalıyor. Kızları ise bu yoğunlukta babalarını şaşırtmak ve mutlu etmek için Acun Ilıcalı’ya büyük sürpriz hazırladı. İşte o sürpriz ve Ilıcalı’nın duygu dolu paylaşımı…

Yeni Projeler İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı çalışma hayatının bu aralar çok yoğun olduğuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. Survivor’un yavaş yavaş sonuna doğru yaklaşılırken, Ilıcalı önümüzdeki sezonda TV8 ekranlarına yayınlanacak formatları özenle seçerek çalışmalara başladı bile.

TV8’i Sattığı İddia Edilen Acun Ilıcalı’dan Açıklama Geldi

Acun Ilıcalı Itır Esen İddialarına Son Noktayı Koydu

Geçtiğimiz gün bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, bir kaç aydır birlikte oldukları iddia edilen Itır Esen‘le aralarında hiçbir şey olmadığını açıkladı. Itır Esen’le iş arkadaşlıklarından doğan bir arkadaşlığı olduğunu açıklayan Ilıcalı, bir ilişki yaşanmadığını ama hakkında böyle haberlerin çıkmasını da garipsemediğini dile getirdi.

Itır Esen Kimdir?

Acun Ilıcalı’ya Büyük Sürpriz!

9 Mayıs Acun Ilıcalı‘nın doğum günüydü. Uzun zamandır doğum günü için bir kutlama yapmayan Ilıcalı için kızları küçük bir sürpriz hazırladı. Babalarının doğum gününü sevgiyle kutlayan kızları Ilıcalı’yı duygulandırdı. Ilıcalı o güne ait mutluluğunu ifade eden aile fotoğraflarını Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı'ya Büyük Sürpriz!
Acun Ilıcalı’ya Büyük Sürpriz!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler