Ana SayfaDizilerHercai Sezon Finali Bölümünde Reyhan İzleyenlerden Tepki Aldı!

İlgili Postlar

Hercai Sezon Finali Bölümünde Reyhan İzleyenlerden Tepki Aldı!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai 12. sezon finali bölümüyle cuma akşamı ekranlara geldi. Hercai sezon finali bölümünde Reyhan izleyenlerden tepki aldı. Dizinin romantik sahneleri izleyenleri sevindirirken, Reyhan’ın beklenmedik bir hareketi büyüyü bozdu. Bu hareketi ile Reyhan ekranları başındakileri kızdırdı.

Cuma Dizileri 2019

Reyhan İzleyenlerden Tepki Aldı!

Dizinin sezon finalinde; Miran, Reyyan’dan 24 saat istemiş ve Reyhan’a yaşadığı kötü anıları unutturacak anlar yaşatmıştı. Miran ve Reyyan arkalarında kalan herkesi, her şeyi unutup birlikte mutlu zamanlar geçirdiler. Birlikte Balıklı Göl’e giden ikili, çocuklar gibi eğlendikten sonra uçurtma uçurup birbirlerine yakınlaştılar.

REYHAN YİNE ÖPTÜRMEDİ!

Reyhan’ın masum, halleri karşısında kendisini tutamayan Miran, onu öpmek ister ama Reyhan yine ellerine dudaklarını koyup öptürmedi. İki aşık arasındaki bu yakınlaşma anları, ekran başındakileri memnun etti ama Reyhan’ın kaçması ekranları başındakileri kızdırdı.

İkilinin artık bir birlerine kavuşmasını isteyen izleyenler; ” Çeksene elini Reyhan, bu iki oldu. Ne vardı elini koymaya” gibi yorumlar yaptı.

Kimi izleyiciler bu durumu ti’ye alarak, kimileri kızarak, kimileri de sahnenin büyüsüne kapılarak bakın ne yorumlar yapmışlar.

-Canlarım benim diziyi dizi yapan Miran ve Reyhan aşkı ancak bu kadar anlatılabilirdi aşk kendimi o kadar kaptırıyorum ki bu aşka çünkü çok gerçekçi.

-Fırsatçı Miran ilk fırsatta kızı öpmeye çalıştı bide Reyhan’ın en güzel sahneye ellini koyup bozmasına de demeli.

-Ah o Reyyan yok mu o Reyyan yine öptürmedi dudaktan.. gibi bir çok yorum yağdı.

HERCAİ 12. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Reyhan, Miran’a bir şans daha vermeyi kabul eder. İkili iyice yakınlaşmaya başlamışken Hazar, Reyhan’ın yerini öğrenir ve kızını sapasağlam alıp götürmek ister. Azat’ın Gönül’ü kaçırdığını öğrenen Reyhan, kimsenin zarar görmemesi için eve dönmeyi kabul eder. Miran’da Azat’ın Gönül’ü kaçırdığını öğrenir. Gönül ise bir fırsatını bulup Azat’ı vurur. Savunması namusunu korumak için olur ama Azat onun namusuna göz dikmemiştir. Gönül, Miran’ın gözüne girmek için onun namusuna söz gelmesin diye Azat’ı vurdum demesi ortalığı iyice karıştırır.

Hercai 12. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Geldi! Keşke Böyle Olmasaydı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler