Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Son Vedası...

İlgili Postlar

Beren Saat’in Son Vedası…

Bir süredir evliliğinde yaşadığı karmaşalarla gündemde olan Beren Saat, sosyal medya hesabından bu defa duygusal bir veda paylaşımı yaptı. Dün aldığı bir haberle derinden sarsılan Beren Saat’in son vedası, hayranlarını ve yakın çevresini de duygulandırdı. İşte Beren Saat’in o paylaşımı…

Beren Saat Son Noktayı Koydu

Uzun bir süredir Kenan Doğulu ile ayrıldı, ayrılacak gibi haberlerle gündemde olan Beren Saat, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından eşinin doğum gününde birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaştı. Boşanmanın en kolay çözüm olduğunu sözlerinde ifade eden Beren Saat “Güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok.” sözleriyle de kafaları bir hayli karıştırmıştı.

Beren Saat İlk Kez Suskunluğunu Bozdu!

Proje Yoğunluğu Hala Devam Ediyor

Netflix ekranlarında yayınlanacak olan “Atiye” dizisiyle sevenlerinin karşısına geçmek için hazırlanan Beren Saat, son dönemlerde çekimler nedeniyle epey yoğun zamanlar geçiriyor.  Çekimleri hala devam eden ve geçtiğimiz hafta 8. bölümü çekilen diziden Beren Saat’in sosyal medya paylaşımı yapması ise, diziyi merakla bekleyenleri iyice heyecanlandırdı.

Beren Saat’in Son Vedası…

Fotoğraf sanatçısı Aykut Cömert’e uzun bir süre önce kanser teşhisi konulmuştu. Dün verdiği yaşam savaşını kaybeden Aykut Cömert’in ölümünden yakın arkadaşı Beren Saat‘de derinden sarsıldı. Sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla özleminin hiç bitmeyeceğini anlatan Beren Saat “”Çok arkadaş ediniyor insan hayat boyu ama zekadaş bulmak zor. Uğultunun ortasında tek bir cümleyle hayatına ışık tutanı bulmak çok zor. En karanlıklarına kaçtığında yargılamadan seninle orada sessizce duranı, hatta sana kahkaha attıran bulabilmek neredeyse imkansız. Bu coğrafyada kadını, kimliği meselesi yapan artist olmak… Seni özlemek hiç bitmeyecek canim arkadaşım. Yıldızlarla benim için de dans et.” sözleriyle herkesin yüreğine dokundu.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler