Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu Beren Saati Gerçekten Aldattı Mı?

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Beren Saati Gerçekten Aldattı Mı?

Kenan Doğulu ve Beren Saat bir süredir evlilikleri ile gündemde. Ayrıldı ayrılacak gözüyle bakılan çiftin cephesinde geçtiğimiz gün yeni bir gelişme yaşandı. Eşinin doğum günü sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla kutlayan Beren Saat’in açıklamaları dikkat çekmiş ve Kenan Doğulu’nun Beren Saati aldattığı gündeme gelmişti. Bu gün o iddia hakkında çarpıcı bir bilgi öğrenildi. Kenan Doğulu Beren Saati gerçekten aldattı mı?

Beren Saat’ten Kafa Karıştıran Sözler

Bir süredir aralarının açık olduğu bilinen Beren Saat’in sosyal medyadan eşine verdiği doğum günü mesajı oldukça kafa karıştırıcıydı. Önemli olanın aşk olduğunun altını çizen Beren Saat ” Güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal sureci hiç merak eden yok.” demesi ikilinin birbirine olan sevgisinde değil güveninde bir sorun olduğunu akıllara getirdi.

Kenan Doğulu’nun Annesinden Şaşırtan Boşanma Açıklaması

Beren Saat Veda Mı Etti?

Beren Saat‘in “Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık, her damla gözyaşıma ziyadesiyle deydin. İyi ki doğdun da, sana aşık oldum.” sözleri Kenan Doğulu’ya bir veda olarak değerlendirilmişti. Bu sözlerin ve bu kadar kırılganlığın ardından ise Kenan Doğulu Beren Saati aldattı mı sorusunun gündeme geldi.

Beren Saat Kimdir?

Kenan Doğulu Beren Saati Gerçekten Aldattı Mı?

2. sayfada yer alan habere göre geçtiğimiz aylarda Kenan Doğulu bir konser sonrasında evine gitmek yerine Zincirlikuyu’da bir otelde konaklamayı tercih etti. Beren Saat’in ise yaşadığı durum karşısında sinir krizi geçirdiği söyleniyor. O gece hakkında çok detay yer almasa da ikili arasındaki kopukluğun o gece sonrasında meydana geldiği iddia ediliyor. Sonrasında ikili toplanma sürecine girse de, Kenan Doğulu’nun tüm çabalarına rağmen çiftin eskisi gibi olamadıkları ve yaşadıkları sorunları aşmakta güçlük çektikleri hala ilişkilerini toplamaya çalıştıkları söyleniyor…

Kenan Doğulu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler