Ana SayfaDedikoduTürkiye'ye Dönen Aleyna Tilki Soluğu Emrah Karaduman'ın Yanında Aldı!

İlgili Postlar

Türkiye’ye Dönen Aleyna Tilki Soluğu Emrah Karaduman’ın Yanında Aldı!

Aleyna Tilki bildiğiniz gibi bir süredir yurt dışı tatilindeydi. Son dönemlerde sadece iş için Türkiye’ye gelen Aleyna Tilki, bayram konserleri için yaklaşık bir hafta önce Türkiye’ye gelmişti ve 5 Haziran’da İzmir’de sahne almıştı. Türkiye’ye dönen Aleyna Tilki soluğu Emrah Karaduman’ın yanında aldı. İkilinin yeniden bir arada görüntülenmeye başlaması ise yeniden birlikte olduğu yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Barıştıklarını Açıklamışlardı

Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki arasında yaşanan küslük Nisan ayında sona ermişti. Barıştıkları sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla anlaşılan ikili, kameralara yakalanınca Emrah Karaduman “Küstük barıştık, dostunu yakın tut, düşmanını daha da yakın” diyerek ortamı yumuşatmıştı ancak ikili yeniden ilişkide olup olmadığı sorularını geçiştirmişti.

Aleyna Tilki Emrah Karaduman İçin Gözyaşı Döktü!

“Ondan Bir Tane Daha Yok”

Emrah Karaduman, geçtiğimiz gün Aleyna Tilki hakkında açıklamalar yapmıştı. Bir dönem bir arada oldukları için sık sık görüştüklerini ancak aralarında bir şey olmadığını sadece arkadaş olduklarını açıklayan Karaduman’a Aleyna Tilki’yi dünya starı olarak görüyor musunuz? sorusuna, Emrah Karaduman; “Aleyna dünya starı zaten. İzlenmeleri, dinlenmelerine bakıldığında da belli oluyor. Ondan bir tane daha yok.” yanıtını vermesi akıllarda soru işareti de bırakmıştı.

Emrah Karaduman Kimdir?

Türkiye’ye Dönen Aleyna Tilki Soluğu Emrah Karaduman’ın Yanında Aldı!

5 Haziran’da İzmir’de konseri olan Aleyna Tilki, konser sonrasında Bodrum’a geçti. Bayramın son günü Bodrum’da bir mekanda sahne alan Emrah Karaduman’ın yanına giden Tilki, sahneye yakın olan girişi yasak bir alanda dans ederken görüntülendi. Etiketlendikleri hikayeyi Emrah Karaduman’ın Instagram hesabında paylaşması ise ikili arasında ki aşkın yeniden alevlendiğini düşündürttü.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler