Ana SayfaDizilerAras Bulut İynemli'nin Yeni Filmindeki Kızını Bakın Kim Oynayacak!

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli’nin Yeni Filmindeki Kızını Bakın Kim Oynayacak!

Show Tv ekranlarının tartışmasız en çok izlenen dizilerinden Çukur ikinci sezonda reytingleri birincilikle bitirdi. Dizi final yapar yapmaz ünlü oyuncu yeni bir film projesinin çekimlerine başladı. İynemli, ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’ isimli filmde, sıra dışı bir baba karakterini canlandıracak. Filmde bir baba ile kızının umut dolu mucizelere dayalı hikayesini anlatıyor. Yedinci Koğuştaki Mucize çocuk oyuncuyu dizilerden tanıyoruz. Aras Bulut İynemli’nin Yeni Filmindeki Kızını Bakın Kim Oynayacak.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli’nin Kızını Kim Oynayacak?

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisiyle yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli daha sonra İçeride dizisindeki performansının adından söz ettirmeyi başardı. En son Çukur dizisinde iki senedir baş rol oyuncusu olarak yer alan sanatçı bu dizi ile yıldızı iyice parladı. İynemli, ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’ isimli yeni filmde, sıra dışı bir baba karakterini canlandıracak.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Filmde Aras Bulut İynemli’ye, Kuzgun dizisinden tanıdığımız küçük bir oyuncu da eşlik edecek. İynemli’nin kızı Ova’yı canlandıracak küçük yetenek belli oldu. Kuzgun dizisinde Dila Bilgin’in (Burcu Biricik)’in çocukluğunu canlandıran Nisa Sofiya Aksongur bir çok küçük yetenek arasından “Ova” karakteri için uygun görüldü.

Aras Bulut İynemli'nin Kızını Kim Oynayacak

Çok farklı bir hikayeye sahip olan ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’ filminde bir baba ile kızının umut dolu, mucizelere dayalı hikayesi anlatılıyor. Masumiyetin ve saflığın ne kadar kıymetli olduğuna dikkat çeken bu yapım, aynı zamanda izleyicileri geçmişlerine de götürerek onların hayatlarına dokunacak.‘Yedinci Koğuştaki Mucize’nin, Muğla ve İstanbul Beykoz’da özel olarak kurulan bir platoda gerçekleşecek filmin çekimlerine başlandı. Çekimleri başlayan filmin ne zaman gösterime gireceği konusunda henüz bir bilgi gelmedi ama çok ses getirecek bir film olacağı şimdiden konuşulanlar arasında.

Nisa Sofia Aksongur, 2011 doğumlu olan henüz 8 yaşında küçük ve yetenekli bir oyuncu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol alan küçük oyuncu dizide Hanzade karakterini canlandırmıştı. Aynı zamanda Adını Sen Koy isimli günlük dizide de rol almıştır.

 Aras Bulut İynemli’nin Filmdeki Partneri Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler