Ana SayfaDizilerOktay Kaynarca Tatilde Bile Rolünden Çıkamıyor!

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca Tatilde Bile Rolünden Çıkamıyor!

Geçtiğimiz yıllarda fırtınalar estiler  Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Süleyman Çakır karakterini canlandıran ve uzun yıllar bu karakter ile hatırlanan Oktar Kaynarca. son 4 sezondur ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli karakteriyle fırtınalar estiriyor. Usta oyuncunun her bulunduğu dizi tartışmasız reytinglerde ilk sıralarda yer alıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncunun hayranları, onu dizideki karakteriyle bütünleştiriyor. Oktay Kaynarca Tatilde Bile Rolünden Çıkamıyor.

Oktay Kaynarca kimdir?

Oktay Kaynarca Tatilde Bile Rolünden Çıkamıyor!

Usta oyuncu Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı karakterlere verdiği güç, onun sokakta da büyük saygı görmesini sağlayan etkenlerden biri. Karizmatik oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finalinden sonra tüm sezonun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile rolünden çıkmasına izin verilmediğini gösteriyor.

Oktay Kaynarca paylaşımında; “Her yerden bangır bangır müzik gelince ben sesssizliiikk.” notunu düştü. Ünlü oyuncu, bu paylaşımıyla hayranlarından binlerce beğeni aldı. Kaynarca’nın esprili paylaşımı hayranlarını mutlu etti ve iyi tatiller mesajlarının ardı arkası kesilmedi.

İşte Oktay Kaynarca’nın o paylaşımı..

Oktay Kaynarca Tatilde Bile Rolünden Çıkamıyor

Gittiği her yerde bangır bangır müzik çalarken Oktay Kaynarca’nın gelmesiyle müziklerin susturulup, ortalığın sessizliğe bürünmesini ti ye alan oyuncu sosyal medya hesabından bu durumu esprili bir şekilde paylaştı. Ünlü sanatçı bu paylaşımı ile hayranlarından binlerce iyi tatiller mesajı aldı.

Oktay Kaynarca: Dünyada Yaşarken Helvası Dağıtılan Tek Aktörümdür

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler