Ana SayfaDizilerSurvivor 21. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 21. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2019 sona doğru heyecan yükselirken gerginliklerde artıyor. 21. hafta ilk dokunulmazlık oyunu başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Survivor’un son bölümünde Emre ile Okay arasında müdahale gerginliği yaşandı. Survivor 21. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ayrıntılar haberimizde…

2019 Survivor Yarışmacıları

İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da 21. haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Beyaz takım doğru eksilerek son bölümde fırtına gibi esti. Oyunda Siyah takım fark açarak öne geçti. Ama Beyaz takımın atak yapmasıyla takımların sayıları 9-9 eşitlendi. Haftalardır sayı alamayan Beyaz takım son bölümde tam anlamıyla fırtına gibi esti. Tabi oyunlarda gergin anlar da yaşandı. Bora ile Emre’nin yarıştığı oyunda onlara destek veren Okay’ın “Emre’nin blokları yanlış, yapamadı” diye seslenmesi gerginlik yarattı.

SURVİVOR 21. HAFTA DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Murat Ceylan’ın sunumuyla gerçekleşen dokunulmazlık oyununda Ceylan, kritik oyunlardan birine çıkacaklarını hatırlatıp yarışmacılara söz verdi.

Bora; Dört buçuk aydır orada olduklarını, bu noktadan sonra kimsenin veda etmek istemeyeceğini ve bu oyunun eleme tahtasında yer alacak ismi belirleyeceğini söyledi.

Okay; Baştan beri dokunulmazlık oyunlarında önde olduklarını fakat rakip takımın doğru şekilde eksilmesinden sonra kendi takımının geriye düştüğünü ve kendilerinin daha az sayıda olduklarını ama kendi takımınında doğru şekilde eksildiğini söyledi.

Seda; Bugün morallerinin çok iyi olduğunu ama mental olarak hep iyi olduklarını ve bugün kazanma olasılıklarının daha fazla olduğunu gördüğünü söyledi.

Yusuf; Dokunulmazlık oyununun zaten çok önemli olduğunu ama bundan sonra daha çok önemli bir döneme girdiklerini, iki takımında kemikleşmiş hale geldiğini, kimsenin eksilmek istemediğini ama kazanacaklarını umduğunu ve takımdan kimseyi göndermek zorunda kalmamayı ümit ettiğini söyledi.

Survivor 21. hafta dokunulmazlık oyununu Beyaz takım kazandı.

Beyaz takım 10 – Siyah takım 9

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA OKAN TEPKİ ALDI!

Survivor’un son bölümünde Okay, dokunulmazlık oyununda Emre’nin dikkatinin dağıtmak için çaba sarfetti. Okay’ın bu hareketi başta Yusuf olmak üzere siyah takımdan büyük tepki aldı.

Beyaz takım iki haftadır erzak ödülünü alamıyordu. Bu hafta ödülü alarak güç ve moral kazanacak.

Survivor Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler